Защо моята приятелка е най-добрата на света

29.07.2015, 17:46

Мнението на различни мъже

   
 
Защо моята приятелка е най-добрата на света

Знаете ли, че вашата приятелка е най-страхотната на света? Не? Не сте ли мислили по този въпрос? Ако не знаете защо един човек си заслужава да се борите за него, да сте търпеливи и да го обичате, тогава защо сте с него?

За да ви накараме да се замислите, а и за да ви покажем, че мъжете съвсем спокойно могат да изразяват чувствата си, без да се превръщат женчовци, сега ще ви разкрием какъв отговор дават различни пичове на въпроса защо именно тяхната половинка е най-добрата на света.

1. Тя е най-здравата колона, която ме поддържа, искрено ме подкрепя и прави живота ми щастлив - това са прости неща, които се откриват трудно. Без нея нямаше да знам, че мога да се справям.

2. Приятелката ми е готина, защото: 1. Се държи страхотно със семейството ми и те я заобичаха 2. Не ми се подиграва, че слушам женска музика 3. Позволява ми да си играя с гърдите ѝ.

3. Знаех, че приятелката ми - вече съпруга - е страхотна, защото наистина се постара да си допадне с приятелите и семейството ми. Те всички много я обичат и тя обича тях. Освен това може да говори спокойно за сметки, ремонти и наеми, без да превръща всичко в скандал.

Обожава филми на ужасите, пие литри бира и първа ми казва, когато започна да се държа зле.

Тя е най-добрата ми приятелка. Смисълът на деня ми е да свърша работа и да се прибера при нея, за да видя как ми се усмихва.

Освен това е страхотна в секса.

Пак бих се оженил за нея.

4. Онова, което прави моята приятелка най-добрата на света, е фактът, че се разбира прекрасно с приятелите ми. Излизаме заедно, дори се включва в игрите ни.

5. Обича пънк, не се притеснява да пръцка, има добър вкус за филми и музика, може да псува, има големи гърди, обича да излиза с мен и приятелите ми (нейните приятели също са пичове), пуши трева, може да се говори с нея по всякакви теми и винаги е готова да помогне.

6. Има страхотно чувство за хумор. Може да разсмее всеки, но същевременно е учтива. Не само ми е гадже, но е и най-добрата ми приятелка. Мога да ѝ се доверя за всичко, защото знам, че винаги ще ми даде добър съвет и ще ми каже, ако върша нещо глупаво. Обичам я, тя е страхотна.

7. Пред нея мога да говоря каквото си искам, да изпускам газове, да се борим, да разказвам мръсни вицове. Реално тя ми е приятел, но от женски пол. Освен това знае как да ме мотивира.

8. Странно е как едно човешко същество може да ти влияе страшно много, без реално да прави нищо. Тя може просто да лежи на дивана и да си чете книжка, а аз да я погледна и да видя най-прекрасното същество на света. Няма нужда да се преструва, за да бъде най-готиното момиче. Начинът, по който се смее, начинът, по който говори за любимите си книги и филми, начинът, по който свежда погледа си, когато ѝ кажа, че е красива. Всичко, което прави, е страхотно.

9. Харесват ли я приятелите ми? Да. Има ли желание да опитва нови неща? Да. Държи ли се класно като е сред хора, но не чак толкова, когато сме двамата в леглото? Да. Обича ли ме толкова, колкото и аз нея? Да.

10. Мога да говоря за приятелката си с дни. Не заслужавам такова добро същество като нея. Заедно сме от близо две години. Между игрите, които си спретваме, гледането на анимации, смешните разговори, карането на скейтборд и просто стоенето в мълчание един до друг, смело мога да кажа, че не само намерих най-страхотната жена, но и най-добрата си приятелка. Буквално си казваме абсолютно всичко. Споделяме проблемите си, опитваме се да ги преодолеем. Всеки ден съм благодарен за тази жена.

11. Приятелката ми е пример за супер готино гадже. Живеем заедно и всяка вечер си почиваме. Почти винаги, като се прибера от работа, вечерята ме чака, после пушим по трева, отваряме няколко бири. Почиваме си, гледаме телевизия, понякога четем заедно.

Якото е, че изобщо не ѝ пука какво казват хората, а ако има нещо да сподели, го казва директно. Много е хубаво до себе си да имаш човек, който те разбира напълно и знае какво си мислиш винаги.

12. Аз съм смешен, тъп и смотан човек. Имам хиляди хобита, а приятелката ми иска да е част от всичките. Никога не ми е казвала "видеогрите са за деца и недорасляци, стига си играл", защото разбира какво ме прави щастлив.

13. Настоящата ми приятелка е най-готината на света. Художник е, говори три езика и преподава на деца. Обича ме такъв, какъвто съм и вярва в мен. Приятелите ми обичат да излиза с нея, дори когато мен ме няма. Не ми се дразни, когато се напия, а пие наравно с мен. Опитва се да вижда нещата от моята гледна точка и не я е страх да казва онова, което мисли. Тя е добра, умна и за мен е най-красивата. Чувствам се късметлия.

14. Скъсва си гъза, за да постигне целите си.

Откровена е с мен, а не ме кара да ѝ чета мислите.

Добър човек е и обича да се грижи за другите.

Интересува се от мен и ме изслушва.

Когато усети, че прекалявам, ме поставя на мястото ми.

Доста сме различни и това ни балансира.

Обича ме. Дори и сериозно да се осе*а, тя пак ще ме подкрепя.

Заедно сме едно цяло.

15. С приятелката ми сме заедно от две години. Ще се женим. Тя е най-добрата. Винаги се интересува от нещата, които ме правят щастлив. Приятелка е с приятелите ми и се разбира със семейството ми.

16. Знам, че е субективно, но онова, което харесвам в характера на моята приятелка, я прави най-добрата за мен. Тя се смее на тъпите ми шеги, шегува се с мен. Човек не се влюбва в някого, защото е "готин". Човекът става "готин", когато се влюбиш в него.

17. Можем да говорим за всичко - за пари, за проблеми - и няма да се изпокараме. Знае как да пести пари, а не да харчи всичко. Интересува се от моите хобита, без да се натрапва. Иска да прекарва времето си с мен. Обича да си говорим, просто да си мълчим, да играем на видеоигри. Тя иска да е важна част от живота ми, въпреки че той в никакъв случай не е идеален.

Интересува се от емоциите ми и е далеч от жените, които се правят на незаинтересовани, за да привлекат вниманието на мъжете. Забавна е, разсмива ме. Иска ме. Обича ме такъв, какъвто съм. Кара ме да се чувствам най-сексапилния мъж на света и винаги ми напомня, че съм най-специалният човек в живота ѝ. Мисля, че съм голям късметлия.

18. Момичето, с което излизам, е най-добрата ми приятелка. Нямаме еднакви възгледи, хобита и музикален вкус, но просто нещата ни се получиха. Обичам да съм с нея, щастлив съм, когато сме заедно. И двамата не сме перфектни, но когато сме заедно, всичко е перфектно.

19. Не е луда. Има си свои приятели, свои интереси, свои страсти. Обича да сме заедно, но се справя и когато сме на различни места. Не е обсесивна, нелогична и ревнива. Казва каквото мисли и намирам това за едно от най-добрите ѝ качества.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ