За какво мислят жените, когато получават орални ласки

18.04.2016, 10:30

От сексоложката Валерия Дор

   
 
За какво мислят жените, когато получават орални ласки

Миналата седмица любимата ни сексоложка Валерия Дор ни разказа за осемте мисли, които минават на жените, когато правят орален секс. Тази седмица нейният материал е посветен отново на този вид ласки, но за мислите на жените, когато ние им правим орална любов. Даваме думата на Валерия.

"По-високо! Не, не толкова... по-ниско, още по-ниско... мъничко по-високо... О, да...!"

Разбира се, всяко момиче е различно. И тук говорим не за астралното ѝ поле, а чисто анатомично. Затова трябва да знаете, че това, което работи при едната, може да е напълно неуместно при другата. Ако нещо не се справите като хората, а сте уверени в себе си и знаете какво правите, споко - при добро желание ще научите и нейните тънкости.

"Затворих ли входната врата?"

Истината е, че жените се разсейват много повече от мъжете в леглото. Няма нищо по-обидно за мъжа, когато се подвизава в долната половина на жената, тя да си мисли дали ще ѝ отива прическата на Пенелопе Крус. Всичко, което можете да направите в подобна ситуация, е да се погрижите за комфорта на момичето и да не ѝ давате шанс да реди пасианси на гърба ви.

1687616

"Ох, той наистина знае какво прави..."

Точно така - не е мит. Някои мъже наистина знаят какво да правят долу.

"Секунда. Откъде знае толкова добре какво да прави?!"

Женският мозък има това неприятно качество сам да си разваля кефа. Причинно-следствените връзки при жената са много: "Отлично се справя - значи много пъти го е правил - имал е много момичета - как да ги намеря във Facebook?" Прословутата женска ревност съсипва живота първо на момичето, като я лишава от най-хубавите удоволствия.

"Не забравяй за ръцете"

Жените обичат, когато пръхтим в района на техните бедра, но освен това те имат и гърди, а ние - ръце. Използвайте ги. 

"Сега ще трябва да му се отплащам... аз съм възпитано момиче, ако ми направят хубаво, и аз ще направя хубаво. Обаче хич не ми се прави сега. Може да се престоря на заспала веднага след като свърша. Идея!"

1687618 

"Не се ли измори вече"

Даже най-приятните неща омръзват, ако продължат прекалено дълго без кулминация. Чувствителността спада, стоновете намаляват, а тапетите стават все по-интересни.

"Няма ли да правим вече нормален секс"

Всичко е супер. Вие сте разкрепостени, тя е разкрепостена, но нищо никога няма да замени стария добър вагинален секс.

Всички статии с Валерия Дор можете да намерите - ТУК 

1687622

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ