8 мисли, които минават на жените, когато правят орален секс

06.04.2016, 16:00

Споделя ни сексоложката Валерия Дор

   
 
8 мисли, които минават на жените, когато правят орален секс

Вече неведнъж сме се допитвали до съветите на очарователната сексоложка Валерия Дор. Тя ни помогна вече с доста неща - всичко можете да видите ТУК. Днес тя споделя от личния си опит (не само нейния, но и този на клиентките ѝ) какво си мислят жените, когато ви правят свирки. След като прочетете това, този процес никога няма да бъде същият за вас. Даваме думата на Валери.

Разбира се, че е страхотно, когато сексът е толкова добър, че ви замотава главата и спирате да мислите за всичко. Само където, ако си говорим честно, това почти никога не става. Както мъжете си мислят по време на секс "не е ли дупето ѝ прекалено отпуснато", така и на жените им минават определени мисли. Ето какво споделят моите пациентки.

"Трябваше да си вържа косата"

Ужасно е, когато излезе от контрол и започне да влиза в очите, в устата и изобщо да съсипват процеса.

"Интересно, дали изглеждам толкова глупаво, колкото актрисите в порното?"

Никой не иска да остане запомнен от партньора си с широко отворена уста, насълзени безумни очи и червено лице, а нещо ми напомня, че аз точно така изглеждам.

"Той стене! Аз съм богиня на оралния секс! Аз съм незабравима!"

Мъжките звуци на удоволствие са най-голямата награда за мъките ни долу. Макар че няма да откажа кафе в леглото, закуска и цветя.

"Внимавай със зъбите, внимавай със зъбите, внимавай със зъбите..."

Повярвайте ни, нас ни е страх да не ви ухапем не по-малко, отколкото вас ви е страх да не ви ухапят.

"Махни си ръката от тила ми бе, простак!"

Надяваме се не искате да повръщаме върху вас. На много малко момичета им харесва да им дърпате главата, така че внимавайте.

1681357

"Да го хвана ли за топките? Ок, ще пробвам."

Така, той не реагира. Да стисна по-силно? Май изстена, ама от болка. А сега ми се струва, че се смее от гъдел. Ок, нека топките си живеят безметежно - изобщо не е ясно какво да ги правиш. Ще се съсредоточа около главичката.

"Надявам се, че ще ми върнеш услугата"

Нали не се надявате, че това е алтруистичен порив.

"Кога ще свършваш вече?!"

Не, сериозно! Ние ви обичаме и все пак, колко може! Понякога ни се иска да ви кажем: "Извинявай, приятелче, но се изморих вече", но това не е спортсменско. Ние жените обичаме да изкарваме нещата докрай, за това - по-бързо, моля.

1681354

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ