Брутални истории след секс за една нощ

31.03.2016, 14:00

Очаквай неочакваното

   
 
Брутални истории след секс за една нощ

Сигурно всички сте правили секс за една нощ, дори и не всички да си го спомняте. Понякога обаче това се превръща в кошмарно преживяване. Някои хора споделят как са се развили нещата при тях след секс за една нощ. При всички е катастрофално.

Срещнах едно наистина много хубаво момиче в клуба. Адски секси. Заведох я вкъщи и правихме секс. Всичко беше супер, докато, няколко седмици по-късно, майка ми ни представи един на друг като братовчеди.

Тъкмо вече се разгорещявахме и той пусна песента на Бритни Спиърс "Lucky". На рипийт. Най-лошото е, че изтрая само две песни преди да свърши.

Банята ѝ се наводни и вместо да правим секс, се оправяхме с наводнението.

След секс за една нощ оставих момичето пред къщата ѝ, но ѝ забравих името. Тя разбра.

Незнайно как презервативът се беше изплъзнал и останал в мен. Разбрахме това, след като 20 минути го търсихме в стаята на момчето. После аз се паникьосах, отидох да го вадя и да пия хапче против забременяване.

Гаджето ѝ се прибра и ни хвана. Замери ни със сандвича, който си беше взел.

След като правихме секс, той каза, че имал изненада за мен и ме заведе на сделка за дрога извън града. Не беше само за трева.

Събудих се на надуваем матрак до едно момиче, докато приятелите ѝ играеха бира понг на масата, под която лежахме ние. Те даже не знаеха, че сме там.

Приятелят ми беше супер пиян и забърса едно много високо червенокосо момиче. Двамата започнаха да се събличат на средата на стаята, докато всикчи други бяхме там все още и купонясвахме. Завлачихме ги в една стая и ги оставихме там. Обаче... оказало се, че червенокосото момиче било в цикъл. Та двамата решили да ползват "задния вход". Тя изтърчала в банята, той след нея. По едно време приятелят ми ме вика, отивам аз и какво да видя - червенокосата, съвсем гола, припаднала в банята, ходила по голяма нужда, но не уцелила тоалетната.

Събудих се до момиче, което плачеше, защото получила съобщение от приятеля си, който искл да направи нещо хубаво за нея. Чакал я в апартамента ѝ, поръчал любимата ѝ пица, но нея я нямало. И аз поплаках малко.

Бившата ми влезе и ни свари да правим секс с това момиче. После аз се ожених за момичето. Това бе най-хубавото и най-лошото, което можеше да се случи.

Тя спря по средата на акта и  ми каза "Не знам дали разбираш колко много те обичам точно сега!", на което аз отвърнах с "О, Господи!". Това беше последвано от гръмкия смях на съквартиранта ми, който беше чул всичко.

И двамата бяхме пияни. Направо я подхванах, а тя не беше съвсем готова. Помислих си, че като излея върху нея половин туба рапично масло, това ще помогне. Не помогна и тя си отиде.

Момичето, с което правих секс, трябваше да отиде до тоалетната. Беше посред нощ, тя беше още пияна и гола. Обърка вратата, отиде в стаята на родителите ми и се опита да легне при тях на леглото.

Правих секс с едно момиче от колежа. Това беше в 4 ч. сутринта, а тя издаваше звуци все едно извършваме екзорсистки ритуал. Съквартирантката ѝ буквално влезе с ритник през вратата.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ