Какво си мисли тя след секс за една нощ

22.03.2016, 11:00

Ако ви интересува, разбира се

   
 
Какво си мисли тя след секс за една нощ

Когато става дума за жени и секс за една нощ, нещата по-лесно се казват, отколкото осъществяват. Сигурно го знаете вече. Но да кажем, че се е случило. Имали сте щастието да правите секс с мадама. Ясно е, че е нещо еднократно, алкохолът е помогнал да стане (Бог да го поживи и умножи!). Сега обаче всичко е свършило, но вие умирате да разберете какво си мисли тя. Може пък да повторите, ако има шанс.

Съжаление

Без значение дали тя се е забавлявала, или не, първото, което ще изпита, е съжаление. След като тръпката е минала, ще ѝ се иска да върне времето назад и да не го е правила. Не го приемайте лично, не е заради вас, просто жените са така устроени, че след като правят секс (особено за една нощ) и съжаляват.

Бели петна

Ако сте употребили алкохол, а вие със сигурност сте, то и двамата ще имате бели петна. Тя ще се опитва да сглобява картините от предната нощ. От момента, в който сте засекли погледи в бара до мига, в който сте се пъхнали под чаршафите, ако е имало изобщо чаршафи във вашето приключение. Да знаете, че нищо не побърква една жена повече от това да не намери използван презерватив след секс за една нощ. Затова, ако сте от онези мъже, които обичат да чистят след себе си, поне оставете опаковката от презерватива на видно място, за да не изпрерка мадамата.

Потенциал

Веднъж щом тя се увери, че сте ползвали презерватив и се успокои, че не е хванала някоя болест и най-вероятно не е забременяла, ще се фокусира върху вас. Ще се опита да си спомни повече за вас и за начина, по който сте се отнасяли към  нея. Ако сексът е бил просто ок, няма кой знае какво да мисли, но ако сексът е бил супер, със сигурност ще помисли за опцията да се видите пак. От това може да излезе връзка или поне още един страхотен секс.

Бърза евакуация

Без значение дали сексът е бил супер, или не, тя ще иска да си тръгне в мига, в който се събуди. Да знаете, че ситуацията е неловка и за нея, както и за вас. Може би останала за закуска, но само ако усеща добри вибрации от ваша страна и ако вие много настоявате. Но най-добре просто ѝ помогнете да си намери чорапа и да си тръгне. Странно и неудобно е, защото на практика вие изобщо не се познавате и всеки от вас ще иска възможно най-скоро да излезе от непознатата зона. Тя ще иска само да мине през банята, дайте ѝ 20 минути и е тръгнала.

План Б

Едно момиче никога не знае къде си оставило колата след такава нощ. Дали е била с кола изобщо, дали колата е останала пред бара,. Може би е най-добре да си хване такси, пък после ще си спомня къде е колата, ако не я намери паркирана пред дома си. Да, това е най-доброто решение.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ