Sieg Hana!  8 Виж всички снимки

20.12.2011, 14:58

   
 

Хана Ниче е причината да вярвам в успеха на Германия на Евро 2012 - с подобен стимул всеки Маншафт може да жъне победа след победа. Но дори да не е така, Хана определено може да бъде причина за много неща. Ако беше живяла в древна Гърция като нищо щеше да предизвика втора Троянска война и да остане завинаги в историята като Хубавата Хана.

Изказвам вечното си преклонение към магазините за бельо Enamora, които са избрали лъстивата брюнетка, за модел във фотосесията за коледния каталог на компанията. Самото име на фирмата "Enamora" е нещо като "да се влюбиш" на испански, мисля и съм сигурен, че един поглед върху горещите фотоси на Хана е достатъчен, за да накара всяко мъжко сърце да тупти в любовен ритъм.

Самата госпожица Ниче е родена на 13 декември 1985 г. т.е рождения ѝ ден беше само преди седмица и това подчертава факта, че тази прелестна дама заслужава моето, а и вашето внимание. Хана е висока 175 см., а мерките и са 85 - 58,5 - 89, или с една дума - перфектни!

Единственото, за което мога да съжалявам е, че разполагам само с тези снимки на прелестната германка, но за сметка на това, от всяка една фотография струи страст и сексапил колкото за десет такива, така че се надявам да ми простите.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ