8-те най-чести извинения на жените, за да откажат секс

14.05.2016, 18:30

И съвети как да ги финтирате

   
 
8-те най-чести извинения на жените, за да откажат секс

- Скъпа, искаш ли да се разгорещим... имам нужда от малко забавления...

- Ооо, остави ме сега, не съм в настроение...

ТАРАТАНЦИ! Какво значи една жена да не е в настроение за секс? Няма такова животно. Ако вашата половинка ви отказва секс, значи тя просто не иска да спи с вас. Това не значи, че не е в настроение за секс, защото всички знаем, че то се придобива за около 4 секунди.

На всеки мъж може да му се случи неговата жена да не желае да спи с него. Важно е да можем да разчитаме знаците и да знаем как да ги финтираме, така че в крайна сметка да има джиджи-биджи. Вижте осемте най-чести извинения на жените, за да откажат секс, както и няколко съвета, които да ви помогнат в съответните ситуации.

1. Боли ме глава/болна съм

Класика! Да, ако мацката действително я боли глава, изобщо няма да ѝ е до секс. Но ако чувате това извинение твърде често напоследък, или заведете жена си на лекар, или седнете и поговорете с нея, за да разберете какво я кара да ви отказва секс.

2. Много съм заета

Според проучвания, 75% от двойките обвиняват натоварената си работа и ежедневие за липсата на сексуално желание. Ако смятате, че и вашият случай е такъв, поемете нещата в свои ръце и направете така че вие и вашата половинка да имате някакво време само за вас, което да оползотворявате максимално добре.

3. Много съм уморена

Ако жена ви използва тази фраза, за да отклони секс, имате два варианта. Единият е просто да си легнете заедно и да дремнете, а след това да инициирате секс за събуждане. А другият е да ѝ направите едно хубаво кафе, което да я посъбуди. Който и вариант да изберете, и двамата печелите.

4. Не мога да стигна до оргазъм, така че няма смисъл

Тук вината си е само ваша. Ако не можете да докарате половинката си до оргазъм, желанието ѝ да прави секс с вас съвсем логично ще намалее. Не може да я обвинявате за това. За да поправите ситуацията, започнете да експериментирате в леглото и извън него, за да си доставите нови и свежи емоции.

5. Чувствам се дебела

Ако една жена не си харесва тялото и се срамува да го показва, тя ще има ниско самочувствие и няма да има желание за секс. Ако чуете жена ви да казва, че е дебела и грозна, вие сте единственият човек, който може да я убеди, че това не е така (дори и да е така!). Кажете ѝ, че е най-красивата жена на земята и винаги ви е привличала. И не лъжете. Защото ако лъжете и не го мислите, защо изобщо сте с нея?

6. Писна ми да искаш секс

Ако винаги вие инициирате секса, на жена ви лесно може да ѝ омръзне и дори да се почувства притисната. Намалете малко темпото и не пришпорвайте нещата. Жена ви рано или късно ще пощурее и ще ви скочи.

7. Отегчена съм

Това е ясен знак, че жена ви има нужда от емоции и приключения. Купете секс играчки, опитайте нови пози, изненадвайте я с целувки на необичайни места. Не е чак толкова трудно да съживите сексуалния си живот, така че запретвайте ръкави и се захващайте за работа.

8. Не ме възбуждаш

Това е най-лошото, което един мъж може да чуе от жена си. Тя или спи с друг, или толкова рядко правите секс по принцип, че вече не изпитва желание да си ляга с вас. За да се справите с проблема, започнете да си насрочвате "секс срещи". В началото може и да ви се струва странно, но постепенно сексуалното желание между двамата трябва да се нормализира. Ако това не стане, имаме лоша новина - може би отношенията ви с тази жена вече окончателно са приключили.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ