7 насоки, които жените ни дават в леглото

01.04.2016, 20:00

А ние блеем

   
 
7 насоки, които жените ни дават в леглото

Освен че сексът е супер як, най-обичаме, когато попаднем на смела и разкрепостена мадама, оперирана от срам и скромност и знаеща много добре какво, колко и точно как го иска в леглото. Уви, досега никога не сме били с такава жена. Може би над нас тегне някаква прокоба. Като се замислим, май проблемът е в нас. Така и не се научихме да разчитаме сигналите, които мацките ни дават в леглото, за да удовлетворим техните желания и после щастливи те на свой ред да изпълнят нашите.

Е, явно се налага да си преподадем 1-2 урока по това как мацките ни насочват по време на секс. Четете и запаметявайте всичко:

1. Когато правим нещо както трябва, тя стене одобрително

Може да ви се струва една идея изкуствено, но това е начинът, по който жените ни дават да разберем, че точно това, което правим в момента, е много добро. Някои мацки дори биха ни казали в прав текст колко им е яко и как не трябва да спираме.

2. Насочват ни, буквално

Движат ръцете ни, казват ни да направим това и онова, поемат контрол над ситуацията.

3. Показват ни какво искат, като го правят на нас

Ако една мацка много иска да опита нещо, тя ще е склонна да го пробва първу върху нас. Ние няма как да четем мисли, така че фактът, че мадамата ни показва нещо ново, трябва да ни говори, че после е наш ред да ѝ го упражним.

4. Показват ни какво искат, като си го причиняват сами

А това е адски възбуждащо, признаваме си. Когато видим, че една мацка си доставя удоволствие сама, докато ни гледа с премрежен поглед, трябва да знаем, че иска ние да ѝ го направим на нея.

5. Показват ни видео

Ако мацката ни даде да видим някакво пиперливо клипче, явно иска да разберем какво точно ѝ се върти в главата.

6. Играят ролеви игри

И обикновено взимат някоя началническа роля, с която да ни командорят. Хубавото на ролевите игри е, че ако двамата партньори се отпуснат и дадат воля на въображението си, сексът може да стане божествено добър.

7. Казват ни в прав текст

Ако нищо друго не е хванало дикиш, мацката ще се изправи гордо и ще ни каже: "Пич, искам да ме оближеш там и там, да ми го вкараш там и там и да ме напляскаш точно там!". Ако и тогава не разберем, значи сме най-големите загубеняци на света.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ