Женските грешки в секса

09.11.2015, 11:45

Никой не е съвършен

   
 
Женските грешки в секса

Обичаме секса, а и сексът ни обича и много рядко (слава богу) не ни доставя кеф. Е, има случаи, в които нещата не се получават. Понякога причините са при нас, мъжете. Друг път вината е у дамите. Няма безгрешни хора, затова не смятаме, че някой трябва да се чувства виновен.

Следвайки примера на Любо Пенев обаче, който не се кара на футболистите, а само ги насочва, днес решихме да обсъдим с вас шест от най-честите дамски грешки в секса, от които страдат всички.

Анализът е направен от специализираното издание sexart.me, цитирано от БГНЕС. Да видим:

1. Едни и същи пози

Всяка жена си има няколко любими пози, които ѝ носят удоволствие. Но липсата на разнообразие носи скука в секса, а това може би е най-тъжното нещо на света. Повтарянето на позите е онзи навик, който лишава дамите и техните партньори от много допълнителни приятни чувства и прави секса еднообразен и унил.

2. Един и същи секс

Ами не може сексът да се случва само в спалнята. То може, де, но е скучно. Ако дамите искат да имат успех с мъжете, трябва да могат да експериментират и да не ограничават сексуалните си желания само до познатите класически места и пози.

3. Пасивност

Жените, които могат да си поискат или да покажат на партньора си какво желаят, го получават много по-често. Да не говорим, че когато един мъж види, че дамата се възбужда от него, това изстрелва егото му до небесата... както и някои конкретни части на тялото.

4. Фалшив оргазъм

Наясно сме, че жените не свършват всеки път, но също така сме наясно, че много от тях имитират оргазъм. Вероятно го правят, за да "похвалят" партньора си и да не му създават комплекс, че не може да ги задоволи, но като цяло фалшивостта в леглото е голяма грешка и глупост.

5. Излишна романтичност

Е, да, ако преживявате най-красивата любов на света, не пречи да си правите романтични жестове, но те в никакъв случай не са задължителни. Ако пък говорим просто за секс без обвързване, то за романтика място няма.

6. Разговори в леглото

Много жени си мислят, че по време на секс е добре да говорят с мъжа... за всякакви неща. Не, дами. Ако толкова не можете да си държите езика зад зъбите, то поне се насочете към някои приятни мръсотийки, които да доставите до ушите ни, за да ни възбудите. Всякакви други теми са табу.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ