5 знака, че тя просто не си пада по вас

20.01.2016, 13:59

Не се хабете за кифли

   
 
5 знака, че тя просто не си пада по вас

Може да сте много умен, хитър и забавен, но това не значи, че всяка жена ще си падне по вас. Изобщо не е задължително. Няма човек, който да се харесва на всички, да не говорим, че жените имат различни вкусове и е трудно някой да ги разгадае.

Ако не искате да си губите времето в сваляне на жени, които не си падат по вас, но се чувстват поласкани от вниманието ви, то продължавайте да четете, защото сега ще ви разясним 5 знака, които трябва категорично да ви убедят, че мацката просто не се интересува от вас.

1. Дълго време се бави с отговорите на вашите съобщения

Жените винаги си гледат телефоните. Винаги! Държат си ги до възглавницата и изпадат в паника, ако не могат да ги намерят. Може да се каже, че смартфонът за жената е като трета ръка. Да, повечето жени си играят игрички - нарочно се бавят с отговорите на вашите съобщения, за да ви карат да страдате и да се чудите какво става. Но никога не си позволяват да се забавят прекалено дълго. Ако сте писали на мацката два пъти, но тя все така си мълчи, време е да забравите за нея.

2. Среща се с вас пияна

Ако на всяка ваша среща дамата ви идва сериозно употребила алкохол, то най-вероятно не може да понася присъствието ви и използва алкохола като помощ. Или пък е алкохоличка. Или и двете. При всяко положение вие не сте ѝ приоритет. Нека и тя не бъде вашият.

3. Иска да си поделите сметката и не поръчва храна

Ако една жена изключително много държи да си плати, а не просто от неудобство или от куртоазия, имайте едно наум. Ако пък не желае да си поръча храна, то или не иска да я виждате как яде, или вече знае, че не сте нейният човек и планира съвсем скоро да си тръгне.

4. Не оставя нищо в апартамента ви

Жените обичат да си оставят разни неща в апартаментите на мъжете, за да имат повод да се върнат, а и това си е деликатен начин за маркиране на територия. Дори да се случи някаква драма, ще могат да ви видят още веднъж, за да си вземат "боклуците". Но ако вашата мацка е много внимателна и гледа да не оставя нищо у вас, значи вече има план за бягство.

5. Приятелите ѝ не ви познават

По принцип жените споделят всичко с приятелите си, така че ако излезете някъде и те нямат представа кой сте, значи вие не сте толкова важна част от живота ѝ.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ