11 знака, че ще ви зарежат

28.08.2015, 17:30

Ако индикациите са ясни...

   
 
11 знака, че ще ви зарежат

Само хора, които са се събрали, могат да се разделят. Така че се случва двама души, които много се обичат и са заедно от супер много време, изведнъж да се разделят. Само че тук уловката е в думата "изведнъж". Във връзките рядко има резки промени, но на нас ни идват неочаквани, защото не сме успели да разчетем знаците, които сме получавали. А те не са един и два.

Сега ще ви запознаем с 11 от тях, без да претендираме, че сме изчерпателни.

1. Половинката ви вече не разговаря с вас

Ако усетите хладина и липса на емпатия у вашата партньорка, може би е време да осъзнаете, че няма вечни неща.

2. Критикува ви все повече

Усещате, че гаджето ви става все по-критично към вас. Имате чувството, че само търси за какво да се хване, за да ви каже, че сте супер зле и за нищо не ставате. Това е пределно ясен знак, че тя не е щастлива с вас, а и по принцип. Ако не направите нещо, скоро тя просто ще се махне.

3. Променила си е приоритетите

Обсъждали сте едни неща, мислили сте за бъдещето и изведнъж тя започва да променя плановете и приориетите си. Сякаш вас ви няма. Това е голяма червена лампа, която трябва по някакъв начин да "изключите".

4. Дразни ви се

Всичко, което правите, я дразни. Дори и нищо да не правите, тя пак ви се нервира. Дишането ви я побърква. Без нея можете да живеете, но без дишането - не. Така че... бъдете готови.

5. Не се интересува от ежедневието ви

Ако половинката ви показва все по-малко и по-малко заинтересованост към нещата, които ви вълнуват на ежедневно ниво, това най-вероятно е знак, че като цяло е спряла да се интересува от вас по онзи дълбок начин, който наричаме любов.

6. Говори за големи промени

Прави ви впечатление, че вашата мацка все по-често споменава за големи промени в живота ѝ, които са крайно необходими. Онова, което обаче не се включва в драстичните решения, сте вие. Е, май сами усещате накъде отиват нещата...

7. Не ви казва, че ви обича

Вие сами можете да кажете дали го прави много по-рядко или е спряла изобщо да изрича "Обичам те". Ако усетите, че мацката ви казва, че ви обича механично, най-добре се подгответе за драми скоро.

8. Редки или никакви интимни моменти

Сексът е изключително важна част в една връзка. Който казва, че това не е така, лъже. Сексът е необикновен, когато харесваш и обичаш някого. Ако спреш да изпитваш силни чувства към него, нямаш нужда от физическа близост.

9. Приятелките ѝ вече не се държат добре с вас

Ако усетите, че приятелките на вашето гадже, които досега са се мъчили да са мили с вас, вече дори не се стараят, да знаете, че нещо се е променило и то в никакъв случай не е във ваша полза.

10. Вече не прекарвате толкова време заедно, както преди

Не е нужно да сте постоянно заедно, но това не означава и че трябва окончателно да спрете да се виждате. Всяка връзка е различна, но човек винаги усеща, когато гаджето му иска да прекарва времето си без него. Винаги.

11. Често се карате

Скандалите по принцип не са проблем. Проблем е ако зачестят и ако започват от най-обикновено заяждане и мрънкане. Анализирайте началото на караниците ви и ще си изясните много неща.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ