3 начина тя да спре да симулира оргазъм

25.04.2023, 12:00

Да, възможно е!

   
 
3 начина тя да спре да симулира оргазъм

Дали, за да не наранят самочувствието ни, дали защото просто смятат, че така е редно, повечето жени имат един много неприятен навик в спалнята. Разбира се, става дума за симулирането на оргазъм, което направо си е болна тема за нас, силния пол.

И ако си мислиш, че твоята жена не го прави, то това е твърде малко вероятно... поне 70% от жените, ако не и повече, не успяват да достигнат до оргазъм по време на полов акт. Тъжно е както за нея, така и за теб, но все пак има начини това да се промени!

Ето как:

Открит разговор

Най-голямата причина, поради която жените изпитват нужда да симулират оргазъм, е защото се страхуват, че говоренето за това може да нарани егото на партньора им. Обществото е основният виновник тук, но можете да промените това, като просто установите няколко здравословни правила.

Започни разговор с партньорката си, уведоми я, че може да ти сподели всичко и че няма да се обидиш, ако случайно не можеш да я накарате да достигне кулминацията по време на секс. Бъдете открити един с друг и я провокирай да споделя с теб всеки път, когато не е получила оргазъм, за да знаеш, че работата ти още не е свършена.

Слез долу

Не се страхувай да се гмурнеш дълбоко и да изпробваш водите, защото ако е имало нужда тя да се преструва в, това означава само, че трябва да се постараеш малко повече. Пусни ръцете и езика си на експедиция по тялото ѝ, за да можеш да изследваш какво я възбужда и какво не.

Остави я да поеме водеща роля

Друг начин да гарантираш, че вашата жена няма да симулира оргазма си, е като ѝ позволиш да те води през процеса. По този начин тя не само ще се чувства комфортно, но и ще може да ти покаже точно какво ѝ въздейства.

Остави я да определя ритъма, темпото и дори позицията!

 



   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ