13 секс подробности, които жените трябва да знаят

08.09.2014, 17:40

Според нас, мъжете

   
 
13 секс подробности, които жените трябва да знаят

Тъжната истина е, че често между мъжете и жените има сексуални несъвместимости и те се получават, защото представителите на двата пола или не си говорят, когато имат проблеми в леглото, или просто смятат, че другият е длъжен да знае. Само че вторият вариант е невъзможен. Няма как всеки да знае какво иска другият. Затова и сега ще напишем 13 неща, които много бихме искали жените да научат, за да няма после "Ама аз не знаех, ама аз не съм разбрала."

1. Не всеки път можем да правим як секс

Както и вие, така и ние понякога сме уморени и ни се прави секс, но по-бързичко. Така че не се чудете и не се цупете, ако свършим прекалено бързо, целунем ви и захъркаме блажено.

2. Порното винаги е плюс

Порното е любимият филмов жанр на мъжете, така че не си мислете, че вече не възбуждате половинката си, защото той продължава да гледа филми за големи. Оставете ни да си фантазираме.

3. Не е задължително да свършим

Да, можем да се наслаждаваме на секса и без да стигаме до оргазъм. Всичко е наред, спокойно.

4. Тройките

Наясно сме, че много малко жени ще се навият на тройка. Но не ни спирайте поне да говорим за това евентуално сексуално приключение.

5. Смяна на позите

Искате да свършваме по-бавно? Искате да разнообразите секса? Ние също. Един от най-лесните, най-очевидните и най-забавните начини да изпълните горните две неща е да сменяте позите. Да, всеки човек си има любима секс поза, но това не значи цял живот да разчитате само на нея. Експериментирайте.

6. Не ни карайте да ви се молим

Много се дразним от схващането, че мъжете трябва да са инициаторите в секса. Все едно само ние го искаме. Както вие, жените, искате да се чувствате желани, така и ние имаме тази нужда.

7. Вдигнете малко шум

Искаме да сме сигурни, че ви е хубаво и че изпитвате удоволствие по време на секс. Затова не мълчете като трупове, а искрено и без задръжки изразявайте кефа си.

8. Говорете ни

Така ще ни окуражите. Насочвайте ни и когато достигнем мястото или ритъма, който искате, дайте ни да разберем, че сме най-добрите на света.

9. Нямаме само пениси

Както и при женското тяло, мъжкото не е изградено само от пенис. Обичаме да обръщате внимание на цялото ни тяло, така че не го забравяйте.

10. Не е задължително да ни връщате услугата

Понякога сме в настроение да ви доставим удоволствие, без да изискваме веднага същото и от вас.

11. Проблемната ерекция

Когато се случи подизпълнителят да е сънен и да няма сили да се изправи, недейте да ни го натяквате или да ни съжалявате и в ниакакъв случай не си мислете, че причината е във вас.

12. Ръчен труд

Ръчното задоволяване е супер яко и често даже е по-добро от оралното. Да, по принцип мъжете никога няма да се съгласят с това твърдение, но, повярвайте ни, много по-често се е случвало някоя мацка просто да не може да прави сви*ки, но с ръцете да е истинска богиня.

13. И какво мислим по време на секс

"Дали ѝ е готино", "Дали всичко е наред?", "Добре ли се справям?", "Дали не се преструва?", "Дано не се преструва.", "Сега по-бавно или по-бързо да почна..." Мда, изобщо не сме уверени мачовци, когато нещата опрат до добрия стар секс.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ