5 неща, които да не правите по време на секс

21.08.2014, 11:40

Поверително от div

   
 
5 неща, които да не правите по време на секс

Оказва се, че сексът с жена е много по-сложен от това просто да си го сношите в нея. Както не малко пъти сме споменавали, жените са странни и обръщат внимание на неща, които мъжете не биха забелязали, дори от това да зависи животът им. Или сексът им. Ако се чудите защо все нещо не върви по време на любенето и защо понякога настроението на половинката ви рязко умира, то една от следващите точки може да ви даде отговор.

Според жените, мъжете уж били имали някои досадни навици по време на секс и ни споделиха някои от нещата, които ги дразнят. Сега ние ще ви ги поднесем под формата на съвети. Попивайте.

1. Не прекалявайте с обръщенията "мило", "коте", "пате"

Да го кажете един-два пъти е добре, но да го повтаряте отново и отново може да доведе до обратен ефект, например да ви изгонят от леглото.

2. Не трябва да сте твърде командващи

Позволете на партньорката си сама да разбере какво искате. Не се дръжте с нея като с шеф към подчинен, а дори и да е секретарката ви, в този миг тя е равна с вас.

3. Не оставайте с обути чорапи

Знаем, че често го правите, но така ще ѝ внушите, че бързате да приключите, а това ще я накара да се чувства зле. Сваляйте чорапите и доставете истинско удоволствие на партньорката си.

4. Не прескачайте любовната игра

Мъжете я обичат, но могат и без нея, докато за жените тя е жизненоважна. Затова поиграйте си с нея, за да може после да ви се отблагодари подобаващо и заслужено. И да, 10 секунди любовна игра се смятат за отбиване на номера.

5. Не се опитвайте да издържите повече, отколкото можете

Някои мъже мислят, че колкото повече издържат, толкова е по-добре. Жените обаче разбиват този мит. Оказва се, че за тях дълготрайният секс е все едно вас да ви масажират на едно и също място в продължение на 45 минути. Нямат угодия.

Съветваме ви да избягвате и пляскане, камшици и скубане, освен ако нямате предварителна уговорка.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ