10 типа жени, с които всеки мъж се сблъсква

08.01.2016, 17:45

Няма мърдане

   
 
10 типа жени, с които всеки мъж се сблъсква

Обикновено излизаме с няколко или множество жени, преди да срещнем онази, която си е "нашата", която ни прави спокойни, добри, с която сексът е велик, шегите - просташки и смешни, а като цяло животът - прекрасен. Преди да стигнам до Нея обаче, ни се налага да преминем 10 препятствия, които съдбата съвсем нарочно ни поставя. Чрез неподходящите жени, с които прекарваме повече или по-малко време в живота си, научаваме какво искаме, от какво можем да се лишим и какво търсим, аджеба, в този живот.

Ето ги десетте типа мадами, с които всеки мъж се сблъсква, преди да открие най-подходящата за него.

1. Преследвачката

Тя е причината да изключвате звука на телефона си или директно да си го оставяте у дома, за да не ви се налага да водите досадни разговори през 30 минути. Тя иска да ви има само за себе си и затова мрази вашите приятели.

2. Момичето с истеричното семейство

Тя има трима по-големи братя и баща, който иска да смаже черепа ви, само за да ви напомни кой е шефът. Всичко във връзката ви с тази мацка е наред, докато не се стига до запознаването със семейството. Разбирате, че тя е най-пазеното нещо във фамилията, а на вас гледат като на хищник.

3. Парти животното

Тя е непохватна пияница, която може да ви влачи от бар на бар часове наред. През уикендите зачезва с приятелките си и вие можете да се ориентирате къде е и какво прави само по снимките, които ви праща. На другия ден не си спомня почти нищо, но пък си припомня по същите тези снимки. Вие сте я харесали, защото е забавна, вероятно сте се срещнали в някой бар, но така и не успявате да задълбочите отношенията си с нея, защото или е пияна, или ѝ е лошо, или спи.

4. Трезвеничката

Не е лошо да има кой да ви закара до вас, но когато излизате с момиче, което не пие, това означава само едно - рано или късно тя ще започне да се дразни на вашите излизания. Което е проблем. Ще ви кара да се чувствате виновен всеки път, когато излезете с приятелите си и дори може да ви отказва секс по тази причина.

5. Момичето, което смята, че ще се ожените за нея

Тя иска да се омъжи още сега. И след като в момента излиза с вас, иска отношенията ви да се забързат малко. Само няколко месеца след като започнете да се виждате, тя ще пожелае да разбере как виждате общото ви бъдеще и ако не чуе това, което иска, ще ви хвърли едно конско как сте перфектна двойка, но вие не го забелязвате, защото сте идиот.

6. Несигурната секси мацка

Тя е разкошна, но е супер несигурна. Трябват ѝ часове, за да се приготви, непрекъснато драматизира и винаги държи да правите секс само на изгасени светлини. Освен това ревнува като за световно, интересувайки се от всяка жена, която по някакъв начин се появи в живота ви. Все повтаря, че не я обичате и ѝ изневерявате.

7. Лъжкинята

Най-вероятно сте се запознали в интернет, където тя е била жена-мечта с идеални цели и желания. След като излезете няколко пъти обаче, разбирате, че "не съм ревнива" и "не търся нищо сериозно" са едни от най-големите лъжи, които това момиче е изричало.

8. Маниачката на тема социални мрежи

Излезли сте няколко пъти и вече сте "гаджета" във Facebook. След два месеца общо ежедневие вече имате хиляди общи снимки, които тя винаги прави със страхотно вълнение. Всички са с определен филтър, за да може мацката да изглежда максимално добре. Освен това тя иска от вас да лайквате всичко, което пуска, защото иначе здраво ще загазите.

9. Общата

1623453

Тя е красива, умна и много готина. Излизате няколко пъти и ентусиазмът ви вече се покачва. Разбирате обаче, че мацката има не особено добра репутация в града, в който живеете. Тя е минала през повече мъже, отколкото вие сте срещали в живота си. Където и да отидете, към нея се приближават мъже, които с една такава ехидна усмивка я поздравяват.

10. Тази, с която се примирявате

Тя не ви привлича физически, нито я харесвате като човек, но разбирате, че времето ви изтича (каквото и да значи това) и решавате да се примирите с нея. Излизате с нея колкото се може по-дълго, за да сте сигурни, че няма да я намразите и че сте направили колкото сте може, за да си "създадете" някакви чувства. Ужас.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ