10 типа раздели, които всеки мъж трябва да преживее

29.09.2015, 12:00

За да сме калени!

   
 
10 типа раздели, които всеки мъж трябва да преживее

Освен ако не се ожените на 18-годишна възраст, най-вероятно ще ви се наложи да ходите по срещи, да си хващате гаджета, да ги разкарвате или те да ви разкарват. Такъв е животът - понякога е гаден, но в повечето случаи е прекрасен.

Едва ли ще мислите позитивно, когато някоя жена ви къса обаче. Особено ако сте хлътнали здраво, ще ви боли, ще ви се реве, ще искате да се напиете до смърт. А след няколко дни ще ви е все по-малко гадно, докато не ви мине съвсем. Лошото е, че в живота на мъжа разделите не са някакъв ограничен брой. Напротив - струва ни се, че има поне 10 типа раздяла, които всеки представител на силния пол трябва да преживее, за да се кали и да стане още по-силен. Ето ги и тях.

1. Раздяла след "меден месец"

Това е класическа ситуация при връзки, които в първите си месеци се развиват изключително бурно и крайно щастливо. Една сутрин обаче вие я наблюдавате как се облича и осъзнавате колко не можете да траете начина, по който се навежда. Разбирате, че повече с тази жена не можете да продължавате и че колкото повече отлагате раздялата, толкова по-лоши чувства ще развиете към мадамата.

2. Подмяната

Всичко във връзката ви е наред до момента, в който вие или тя не намери друг човек, който много прилича на вас, но е с една идея по-добър. Новият човек ще бъде почти като вас - брада, коса, дрехи, но без поне един дразнещ ваш навик. Това е положението - хората обичат нещата, които имат, докато не си намерят нещо по-добро.

3. Събираме се-разделяме се-събираме се-разделяме се

Този тип връзки са за мазохистите. Разделяте се с гаджето си, защото имате непреодолими различия. След време се събирате, защото сте сигурни, че нещата са се променили. Не след дълго разбирате, че сте грешали и пак се разделяте, само за да се съберете отново, защото сте родени един за друг... докога така?

4. Гаджетата от училище

Сещате се - те са заедно от 10-11 клас. Да, обичат се, но реално сами са си затворили пътя към нови светове, нови запознанства и кой знае какви житейски възможности. Може и да си мислите, че подобна връзка е за завиждане, но всъщност не е точно така. Когато настъпи раздялата, тези двама души тепърва ще откриват напиванията по баровете, секс магазините и други неща, които са им липсвали през цялото време на "зашеметителната" им връзка.

5. Раздялата при нерешителната двойка

И мъжът, и жената усещат, че тази връзка не води до нищо, но не могат да вземат Важното решение да се разделят. Лошото е, че този тип хора, дори и след тежката, но почти безмълвна раздяла, след време влизат в нови връзки и се държат по абсолютно същия начин.

6. "Причината не е в теб, а в мен"

Тази фраза, заедно с "Нещо не върви", е една от най-старите в света. Много е трудно да се разсърдиш на някоя жена, която те зарязва и поема цялата вина върху себе си. Хем се отървава от вас, хем вие не се чувствате чааак толкова зле. Само дето истината е, че причината наистина сте вие и е по-добре да осъзнаете защо мацката ви е зарязала, а не да се самозалъгвате, че тя е виновна.

7. Неизбежната раздяла

Забили сте се с мацка, която е толкова по-висока категория от обичайните ви цели, че изобщо не можете да разберете как се е случило? Внимавайте! Има огромна вероятност мацката да е с вас, за да се утеши, да отмъсти или просто да се на... такова с някого и после да го захвърли. Тези връзки са с предизвестена раздяла, затова не се отдавайте на излишни чувства.

8. Бурната раздяла

Карате се, ревете, замеряте се с табуретки. Събирате се отново, правите секс, а после започвате да се карате, кълнете се, късате си дрехите, изхвърляте ги през балкона. И после пак се събирате... тези връзки са много емоционални, но реално не водят до нищо. Освен до поредната бурна раздяла, която и съседите ще помнят дълго.

9. Ревльото

Събралите сте кураж, извикали сте мацката, за да ѝ обясните защо тази връзка не може да просъществува и още на първата дума почвате да циврите като госпожица. До края на разговора сте подут като ужилен от оса, зачервен, сополив и без капка достойнство. Понякога ни се случват и такива неща.

10. Когато вече сте пораснали

Минали сте през какви ли не идиотки в живота си и вече имате нужда от нормална, зряла жена, с която освен добър секс, да можете да правите и други неща - например да си говорите смислено, да се смеете, да си готвите, да търсите помощ. Намерили сте тази жена, само че тя е по-костелив орех и от вас. Скандалите ви са интелигентни. За разделите важи същото - просто си събирате нещата и напускате.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ