10 срещи, които не са се развили в правилната посока

07.01.2015, 14:39

Провалени романтични изживявания

   
 
10 срещи, които не са се развили в правилната посока

На всички ни е ясно, че любовта е едно от най-силните чувства. Прелюдията към нея, разбира се, са приятните срещи, в които двамата влюбени се опознават. За да бъде шоуто пълно, ви предлагаме десет срещи, които са завършили по неособено положителен начин за участниците в тях. Честно казано не завиждаме на никого, защото последствията от срещите не са приятни.

1. Обран и завързан от близначки

1457684

През октомври 2014 г. 80-годишният Пол Арънсън си уговаря интимна среща със 17-годишната Шейна Фостър през сайт за запознанства. В уречения час Шейна довежда и своята близначка, като на пръв поглед това е повече от добре за надеждите на Пол. И ето тук всичко излиза извън контрол. Вместо някое мъжко списание да получи хвалебствено писмо за подвига на възрастния човек, двете момичета го връзват с връзки за обувки за масичка за кафе. След това старателно го пребъркват и обират и с кредитните му карти отиват да пазаруват в близкия мол. Около 20 часа по-късно Пол е освободен, а момичетата са открити и арестувани от полицията.

2. Да те погребат жив

1457685

Ако човек си е уговорил любовна среща в друга държава, винаги трябва да е подготвен за всякакви нестандартни ситуации. По същество - французойката Мина Ел Уари си урежда среща с мароканец през 2014 г. Пътува със самолет до Мароко и отсяда в стая в 5-звезден хотел, която е наета за нея от ухажора ѝ. Вечерта двамата имат среща в неговата къща. Докато вечерят се случва най-неподходящото възможно нещо - Мина изпада в диабетна кома. В паниката, която обхваща мъжа, вместо да я заведе в най-близката болница, той решава, че е починала и я погребва в плитък гроб в задния си двор. След изчезването на жената, нейните роднини се свързват с полицията. По време на разследването тялото на Мина е открито в двора на къщата, а мароканецът е обвинен в убийство по непредпазливост.

3. Да те прегазят със собствената ти кола

1457687

Ако си правите списък с нещата, които непременно ще провалят една среща, то татуировка на гърдите на момиче, с което току-що сте се запознали и прегазване от кола със сигурност ще държат челните позиции в него. През септември 2014 г. Леон Шоу кани една млада дама на среща. След това двамата отиват на купон в къщата на негов приятел. Домакинът е татуист и Шоу го моли да нарисува нещо на гърдите на момичето за спомен. Докато рисува по нея, татуистът и момичето започват да се целуват пред очите на Шоу и той полудява от това. В резултат младата дама бяга от къщата, а Леон я гони. Тя се качва и запалва неговата кола. В опита си да я спре, е прегазен от нея. В крайна сметка девойката успява да избяга от местопрестъплението.

4. Мъжът, който открадна куче и телевизор

1457689

Виртуалните запознанства може да се окажат доста опасни. Една жена от Доувър, Ню Джърси се убеждава в това по трудния начин, като си уговаря среща с човек по интернет. След приятната вечеря двамата се отправят към дома на жената. След като пристигат там, тя решава да се освежи в банята. Връщайки се в спалнята, където би трябвало да я очаква нейният любовник, тя открива, че липсва новият ѝ плазмен телевизор. По-шокиращото е, че той не се е спрял само дотам, но е откраднал и йоркширския ѝ териер. Веднага сигнализира за случилото се в полицията, като ден по-късно и телевизорът, и кучето се появяват ненадейно в двора ѝ. Както се досещате, до втора среща не се е стигнало.

5. Фалшивото нападение

1457691

Едно от нещата, които биха сближили двама души, е споделената травма. Точно такъв е случаят с Джефри Сийгъл. Той си уговаря среща с привлекателна млада дама, като за да я впечатли, се разбира със свой приятел да инсценират нападение с нож, в което Сийгъл да защити момичето. След вечерята всичко се случва по план - неговият приятел изскача от близките храсти с нож в ръка, опитвайки се да обере двойката, а Джефри като истински храбрец го обезоръжава и "нападателят" успява да избяга в неизвестна посока. В този момент момичето се отправя към полицията и подава жалба за инцидента. След двучасово разследване Сийгъл не издържа и признава какво всъщност се е случило.

6. Да откраднеш два пъти една кола

1457688

Следващата история е подобна на тази с откраднатите куче и телевизор. Андрю Скарбро си уговаря среща с Ашли Доусън. Развитието на срещата им продължава в неговия апартамент. Ашли моли мъжа да отиде в банята, за да може тя да се приготви за евентуалния сексуален акт. След известно чакане в неведение в банята Андрю започва да усеща, че нещо не е наред. Бързо влиза в хола, като открива, че девойката е задигнала лаптопа, портфейла му, мобилния му телефон и дори колата му. Полицията успява да върне колата на собственика ѝ, но след малко повече от месец колата отново е открадната от Ашли, докато е била паркирана пред офиса, в който той работи.

7. Да те оберат по време на среща

1457692

Млада жена на име Нимеа Милиен се среща с Доналд Макгий в петък вечер в ресторант в Холивуд. Той е получил номера ѝ от техен общ приятел, който е решил, че двамата ще си допаднат. Следващата стъпка през романтичната вечер е разходка в Оушън Инлет Парк. Когато двамата навлизат по-навътре в парка, Макгий вместо да ѝ подари цветя, изважда пистолет и заплашва жената, а след това краде и колата ѝ. След кратко преследване полицията успява да го задържи, защото бандитът се блъска в рампа за скейтборд.

8. Камък в прозореца

1457683

През 2012 г. Джулиан Мартън има уговорена среща с Ефрен Молина. По-късно вечерта двамата се оттеглят в неговата къща. В настъпилата любовна игра тя заявява, че иска да го завърже за леглото, като Ефрен категорично отказва. В пристъп на ярост Джулиан взима нож от кухнята му и се опитва да наръга мъжа. По някакъв начин Молина успява да изгони жената от къщата си, като целият е в кръв от боричкането и нараняванията от ножа. Учудващо, вместо да си тръгне, тя започва да чупи прозорците му с камъни, докато не пристига полицията, която я отвежда в местното районно.

9. Обир след любовна среща

1457690

Поредната вълнуваща любовна драма отново се състои в САЩ, като главните действащи лица са Лейг Гибс и Адам Минтън. Двамата се запознават във Facebook, като започват да излизат често заедно. След поредната приятна вечер, те се прибират към неговата къща, когато изведнъж спират пред местния търговски център. Адам казва на приятелката си, че трябва да го изчака в колата. След десетина минути той се връща и двамата се отправят към тях. Докато паркират, се появяват няколко полицейски патрулки, които явно са ги преследвали през целия път. Оказва се, че в мола Адам не е влязък, за да купи нещо, а е обрал пункт за спортни залози. В крайна сметка освен на него, обвинения за съучастничество в престъплението са повдигнати и на Лейг. Честито на печелившите!

10. Коктейли Молотов по полицията

1457686

Матю Босард и Летисия Кейгъл отиват на вечеря в близката пицария. След обилното хапване двамата започват буквално да се наливат с алкохол и са изгонени от заведението заради непристойното им поведение. Вместо да се успокоят, двамата решават, че искат да продължат да пият и отиват до магазина за алкохол малко по-надолу по улицата. За нещастие на магазина, той се оказва затворен. В резултат на това негово своеволие, двойката потрошава витрината му, а след това започват да пият каквото им падне. Когато пристига полицията, двамата решават, че трябва да водят битка с униформените и започват да правят нещо подобно на коктейли Молотов, с които да замерват патрулките. В крайна сметка са задържани малко след като започват да водят своята импровизирана война.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ