10 секс пози, които ще ви заведат директно в спешното

23.04.2015, 13:01

Риск печели, риск губи

   
 
10 секс пози, които ще ви заведат директно в спешното

Толкова е хубаво да се прави секс! Така е приятно, ако е и на живо, а не е само във въображението ни... ех! Освен че чисто физически усещането е страхотно, една от симпатичните черти на сексуалния акт е, че може да се осъществи по безброй различни начини. Човешките тела са достатъчно гъвкави, а човешкият ум - достатъчно изобретателен, за да използваме различни сексуални пози, които да ни носят разнообразие в леглото.

Някои вече са станали едва ли не класически, други са считани за скандални. Има и една трета категория обаче, която ни е трудно да определен по друг начин освен "Опасни". Освен че изпълнението на тези пози е трудно, то представлява и сериозна опасност за целостта на мъжкия член и някои кокали по женското тяло.

Ако имате приятел лекар в спешното отделение на града, в който живеете, можете да пробвате следващите секс пози, но с едно наум. Ние специално сме пас.

1. Еротичен акордеон

1497412

Започваме с една позната поза, за която вече сме ви разказвали. Самият факт, че в названието ѝ има думата "акордеон" ни възбужда неимоверно. Освен това позата, която жената трябва да заеме, прилича по-скоро на позата ѝ в тоалетната, не мислите ли? Тук опасността е за кръста и коленете ви.

2. На кръст

1497406

Жената ляга на врата и раменете си и докато се опитва да скрие двойната си гуша, вие се чудите как, по дяволите, бихте могли да проникнете в нея. Имайте предвид, че ако успеете, пенисът ви ще се огъне доста странно, така че се подгответе психически. Освен това, тъй като позата "На кръст" прави така, че вие не гледате към партньорката си, подгответе се добре и сложете телевизор или поне компютър натам, накъдето ще е обърнато лицето ви, за да не скучаете.

3. Художествена гимнастичка

1497408

Ако партньорката ви не е тренирана, има вероятност да разтегне мускул, но поне ще сте я оправили. Най-вероятно. За тази поза и двамата трябва да сте прави, а ако имате фетиш към крака, сте големи късметлии, защото едното ходило на мацката ще е точно до лицето ви.

4. Само за здравеняци

1497409

Скапаните холивудски филми все ни показват как двама души тръгват да правят секс, мъжът подхваща жената, повдига я и дълго време правят секс, разчитайки само на силата на двете мъжки ръце. Трънци! Искаме който и да е американски режисьор да повтори това, което снима, защото ще се провали с гръм и трясък. Трябва или да си много здрав, или жена ти да е до 30 кг., но и да е пълнолетна. Направо ни звучи невъзможно.

5. Ножици

1497411

Идеята е да вдигнете дамата и да я поставите пред себе си все едно държите китара, но китара, която сте обкрачили. Чрез възвратно-постъпателни движения вие би трябвало да движите тялото ѝ и да прониквате в нея. Лошото е, че жената все пак ще трябва да се подпира, за да не падне, което неизменно ще доведе до изтръпване на ръката ѝ.

6. Титаник

1497413

Представете си позата, която Леонардо ди Каприо и Кейт Уинслет заеха на носа на кораба. Така. Сега си представете как Кейт вдига краката си назад и ги обвива около дупето на Лео, а с ръцете, които също са извити назад, се хваща за неговите ръце. А сега си представете, че по този начин двамата правят секс. Ние не можем, честно.

7. London Bridge

1497410

Всеки уважаващ себе си мъж трябва да може да прави мост назад. Така: направете мост назад. След това накарайте мацката да седне върху вас и вашия подизпълнител. Трудното във задачата ви е, че трябва да издържите теглото на жената или да ѝ забраните да се отпуска, за да не се пребиете дружно.

8. Дърпанка

1497404

Лягате един срещу друг и подпъхвате краката си под тялото на другия. Хващате се за ръце и започвате да се дърпате. Не разбираме кое точно ѝ е еротичното на тази поза. По-скоро ни бие на кросфит.

9. Невъзможна

1497405

Гледаме тази картинка и сме сигурни, че тя просто изобразява двама души, които удобно са си полегнали. Защото так нарисувана, не виждаме как би могъл да се осъществи какъвто и да е сексуален контакт.

10. Дупе vs. дупе

1497407

Не, честно, кой ги рисува тези простотии? Хората познават ли анатомията или рисуват ей така, след силен удар от въображението им. Позата дупе vs. дупе е тъпа, освен това и двамата партньори гледат в земята, все едно са наказани.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ