"Iglooing" е най-новият термин в секса, който ще те отврати

10.04.2023, 13:00

Не се препоръчва за хора със слаби нерви!

   
 
"Iglooing" е най-новият термин в секса, който ще те отврати

Светът на секса и връзките вече не е това, което беше. От ситуационни връзки до rizz, изглежда, че речникът за запознанства на Gen-Z вечно се развива с нови думи, които намираме за доста странни.

Когато става въпрос за сексуални взаимоотношения и техники, научаваме думи, които не сме предполагали, че съществуват. Хората са готови да опитват нови неща в леглото, да изследват неизследвани територии и да се съсредоточат толкова върху себе си, колкото и върху партньора си.

Iglooing е най-новият термин в света на секса, за който предплагаме, че си много любопитен. От сега ти казваме, че е доста гадно и можеш да спреш дотук, ако искаш да запазиш психиката си.

Трминът означава акта на пълнене на презерватив с изпражнения, замразяването му и след това използването му като вибратор. Предупредихме те...

Терминът е добавен като анонимен запис в Urban Dictionary преди 20 години. Въпреки това наскоро стана популярен, след като историята му беше прочетена в популярния британски подкаст Help I Sexted My Boss.

Недоумяваме как някой ще си "свърши работата" в презерватив и след това ще го постави във фризера, където държи замаразено пиле. Но хора всякакви...

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ