Тези работни места съществуват, но не и за вас

22.04.2015, 19:20

Нито пък за нас

   
 
Тези работни места съществуват, но не и за вас

Колко хора около вас искрено харесват работата си, интересно им е и вършат задълженията си с кеф? Уви, все по-малко са тези щастливци, а все повече са навъсените, вечно мрънкащи работяги, които ходят на работа по принуда, защото им трябват пари, а не защото чувстват удовлетворение.

Какво е спасението, ако и вие сте един от тези навъсеняци? Да напуснете демонстративно и после да му мислите? Може да постъпите по този начин, но шансът да изпаднете в по-тежка чисто финансова ситуация не е никак малък. Да останете, но да вършите работата си през пръсти, колкото да мине номерът? И това е вариант, но може да ви уволнят, което пак ви поставя в неприятна ситуация.

А докато вие се чудите как да не се депресирате от тъпата си работа и как да не пребиете шефа си, други хора бачкат на райски кътчета, занимават се със страхотни неща и въобще - гледат си кефа. Вижте няколко работни места, на които обаче не работите вие. Нито пък ние.

Плажът

На света съществува професията "пътуващ блогър". Някои от най-добрите получават пари от различни курорти, само за да отсядат при тях и да пишат впечатления от прекарването си. Ужасно!

В леглото с джойнт в ръка

В края на 2014 г. американското списание за марихуана "The Cannabist" пусна обява за човек, който да пуши, да прави секс и после да описва усещанията си. Тестването на нови сортове марихуана също е нова професия, която набира все по-голяма сила.

Публичният дом

В Германия съществува сайт, чиито редактори ходят по публичните домове и оценяват проститутките. Смята се, че така качеството на услугите, предлагани от жриците на любовта, ще се вдигне. И други неща ще се вдигнат...

На купон

Съществува работа, чиято същност е да правите купони. Основно става дума за партита за известни личности, така че ситуацията е скъпарска и гъзарска, а вие сте организаторът на всичко това. Разбира се, не вие, а онзи късметлия, който изкарва парите си по този начин. Егати.

Около много, много презервативи

Признаваме, че мечтаем да сме тестери на презервативи. Задълженията ни ще са да правим секс с тях, за да можем да опишем колко са здрави, какво е усещането, колко са издръжливи и т.н.

На тропически остров

Да, не ви лъжем и не сме пияни. Най-яката работа на света е да се грижиш за тропически остров, да лежиш на плажа, да гледаш вълните и да пишеш в блог за преживяването си.

Пред екрана, на който върви порно

Може да звучи тъпо, ама реално това май е най-смислената професия на света. Лошото е, че освен да гледате порно, трябва да го анализирате, категоризирате и изобщо - да си прецакате цялото хубаво порно изживяване.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ