Нова FIFA, нов късмет

08.08.2011, 17:43

Бива я!

   
 
Нова FIFA, нов късмет

Имаме чувството, че от ръцете ни никога няма да изчезнат мазолите от всички телевизионни и компютърни игри, които някога сме изиграли. Още повече, че непрекъснато се появяват нови и нови, а ние просто няма как да ги подминем. Разбира се, с FIFA-та е една от най-най-любимите. С нея израсна буквално цяло поколение футболни запалянковци - първата FIFA International Soccer излезе през 1993 г.

Днес, осемнайсет години по-късно, FIFA е все така чакана с огромно мъжко вълнение. На 30 септември в Европа официално ще излезе FIFA 12. Тя ще може да се играе на Xbox 360, PlayStation 3 и 2, Wii, Windows, Nintendo 3DS, PSP и iOS. След като преди време в интервю Дейвид Рутър от EA обеща "революционна година... особено в начина на игра", днес разбрахме какво е имал предвид. Освен че за първи път към коментарите се включва и арабски такъв, FIFA 12 ще включва ексклузивно партньорство между Манчестър Сити и Висшата лига. Също така се твърди, че играта ще бъде в пъти по-реална от предишните издания. На корицата на предстоящата да излезе след малко повече от месец FIFA 12 ще бъдат Уейн Руни и Джак Уилшър.

Едновременно с информацията за новата FIFA се разбраха някои подробности относно излизащата догодина 13-ка. Ясно е, че се работи по самия игрален процес и максималното му доближаване до реалността (като все пак не трябва да забравяме, че тук става въпрос просто за игра). Най-вероятно основното нововъведение ще бъде това на Kinect технологията на Xbox 360. Ако не сте наясно, Kinect е технология, която позволява на потребителя да играе без да има нужда да използва джойстик, а само чрез движенията на тялото си и изричане на команди.

Ние вече си представихме съвсем нагледно как стоим в средата на хола, тичаме, подаваме и отбелязваме голове и освен това крещим с пълни гърла, за да ни върви в играта, разбира се. Надяваме се това нововъведение във FIFA-та догодина да не е причина за много любовни раздели, защото след тежкия мач всички ние ще имаме нужда от подкрепа и любов, с която само жената може да ни дари.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ