Нов филм „Стар Трек“ от режисьора на „Андор“

11.01.2024, 10:03

Чакаме!

   
 
Нов филм „Стар Трек“ от режисьора на „Андор“
Източник: IMDB

Готви се нов филм "Стар Трек" в Paramount с Тоби Хейнс от "Андор" за режисьор и Сет Греъм-Смит, който пише сценария, съобщава Variety.

Докато детайлите на сюжета се пазят в тайна, предстоящата продукция е история за произхода, която се развива десетилетия преди "Стар Трек" от 2009 г., както и разширение на вселената на "Стар Трек". Междувременно, четвъртата и последна глава от рестартираната филмова поредица "Стар Трек" остава в процес на разработка. В третата част, "Star Trek Beyond" от 2016 г., екипажът на USS Enterprise се разбива в мистериозен свят, след като е нападнат от приличащия на гущер диктатор Крал (Идрис Елба).

Четвъртият филм "Стар Трек" беше обявен за първи път през юли 2016 г. (чрез The Hollywood Reporter ), като се очаква да се завърнат Крис Пайн, Закари Куинто, Зоуи Салдана, Карл Ърбан, Джон Чо и Саймън Пег. Крис Хемсуърт, който се появи в оригинала от 2009 г., трябваше да се завърне в космическата сага като Джордж Кърк, бащата на капитан Джеймс Т. Кърк (Пайн). Според Paramount по онова време, "Стар Трек 4" ще види пътеките на капитан Кърк от Пайн да пресекат пътя си с баща му, който е "човек, когото никога не е имал шанс да срещне, но чието наследство го преследва от деня, в който се е родил".

Хейнс наскоро режисира шест епизода от поредицата "Междузвездни войни" "Андор", с участието на Диего Луна в главната роля. Той също така ръководи вдъхновения от "Стар Трек" епизод на "Черно огледало", озаглавен "USS Callister".



 

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ