Лиъм Нийсън обяви оттеглянето си от екшън филмите

26.10.2024, 10:00

Няма да е същото без него!

   
 
Лиъм Нийсън обяви оттеглянето си от екшън филмите

Лиъм Нийсън сподели актуална информация за бъдещето на своята актьорска кариера, признавайки, че "това трябва да спре на някакъв етап".

В ново интервю Нийсън говори за възрастта си и обмисля кога трябва да спре да поема физически тежки роли.

"Аз съм на 72. Това трябва да спре на някакъв етап. Не можете да заблудите публиката. Не искам Марк да се бори с моите бойни сцени вместо мен", сподели той пред People.

Той не е определил момент, в който да спре да прави екшън филми, но отбеляза, че това може да е някъде през 2025 г. "Може би края на следващата година. Мисля, че това е", каза той.

Нийсън е известен с ролята на главния мъж в безброй екшън филми, включително поредицата "Taken", "The A-Team", "The Grey", "Wrath of the Titans", "Run All Night", "The Commuter", " Cold Pursuit" и последния му филм "Absolution".

Той каза пред ET, че е приключил с филмите за супергерои, след като изигра Ра'с ал Гул в първия филм на Кристофър Нолан "Батман".

"Наистина не съм голям фен на жанра. Мисля, че това е Холивуд с всичките технически постижения и други неща — на които се възхищавам — но нямам никакво желание да ходя във фитнеса за три часа всеки ден, за да се напомпам, за да се напъхам в костюм с велкро велкро и пелерина", категоричен е актьорът.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ