Кои са най-добрите игри за 2020 година?

31.12.2020, 17:00

А кои са твоите любими?

   
 
Кои са най-добрите игри за 2020 година?

Феновете на видеоигрите ще запомнят 2020 г. като годината на високопрофилни издания и големи скандали: The Last of Us: Part 2 с противоречивите си сюжети, Cyberpunk със своите бъгове, битката при Fortnite и Apple Store и, разбира се, пускането на новите конзоли.

Нека видим кои бяха най-лултовите игри на 2020 година, които с удоволствие ще продължаваме да играем и през следващата.

Ghostrunner

2267448

Ако наистина искаш да се потопиш в естетиката на неоновото бъдеще, тогава Ghostrunner е правилният избор. Тук ще намерите паркур а ла Mirror's Edge и невероятни яростни нива. Преминаването ще отнеме не повече от 10 часа и ще зарадва тези, които оценяват динамичния геймплей.

Half-Life: Alyx

2267447

Точно сега е моментът да си направиш страхотен подарък за новата година - една VR каска. С помощта на тази джаджа ще можеш да се потопиш във фантастичния свят на тази невероятна игра. Заслужава си.

Factorio

2267449

По някакъв невероятен начин този симулатор на конструиране на сгради се озова на второ място в класацията за най-високите рейтинги в магазина Steam. Оказва се, че създаването на сложна конструкция е адски вълнуващо. Тази игра не е  за всеки, но ако концепцията за изграждане на сложна система със сложни вериги за доставки предизвиква интереса ти, тогава Factorio може да се проточи десетки и стотици часове.

Bullets Per Minute

2267450

Този проект е уникален по свой собствен начин. Bullets Per Minute се основава на факта, че трябва да стреляш по враговете в ритъма на много весела тежка музика. Противниците също атакуват играча, според саундтрака и в резултат всяка битка се превръща в летящ танц на смъртта. Но изживяването не може да се предаде с думи. По-добре просто опитай.

Noita

2267446

Noita е игра за изследване и духа на пионерството. Геймплеят тук се основава на една проста идея: целият свят е голяма физическа симулация. Това означава, че огънят подпалва дърветата, лавата се втвърдява от вода, киселината корозира предмети и много други. Играчът взаимодейства с всичко това с магическа пръчка. Играта избира произволно твоите способности, така че във всяко състезание ще усещаш света малко по-различно.

Crash Bandicoot 4: It's About Time

2267445

Нека анимационният стил да не те заблуждава - тази игра изобщо не е предназначена за деца.  Напротив, по-вероятно е да върне възрастните в детството или в онези дни, когато платформите ни караха да се потим много. В същото време, за разлика от издадените по-рано римейкове, четвъртата част не е копие на класиката. Има тонове нова механика, нови герои и страхотни нива. Няма да е лесно да ги минем, така стоят нещата.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ