Шпионската комедия на Гай Ричи и Джейсън Стейтъм „Операция Форчън: Троянски кон“ вече е в кината

14.01.2023, 14:00

Готов ли си?

   
 
Шпионската комедия на Гай Ричи и Джейсън Стейтъм „Операция Форчън: Троянски кон“ вече е в кината

къс от филма. Клипът разкрива част от колоритните герои и характерния за Гай Ричи остър и хаплив диалог и забавни ситуации, които Операция Форчън: Троянски кон ще предложи на зрителите в изобилие. 

В центъра на Операция Форчън: Троянски кон е супер шпионинът Орсън Форчън (Джейсън Стейтъм), който трябва да попречи на богатия търговец на оръжия Грег Симъндс (Хю Грант) да се сдобие със смъртоносна нова технология, която може да промени световния ред. Въпреки че работи с едни от най-добрите агенти в света (Обри Плаза, Кари Елуис, Бъгзи Малоун), това не е достатъчно, когато трябва да се справиш с изпечен престъпник от ранга на Симъндс. Подходът трябва да е нестандартен, но изпитан и за целта Форчън вербува свой "Троянски кон" в лицето на най-голямата звезда на Холивуд Дани Франческо (Джош Хартнет), който трябва да им помогне в тяхната, излизаща от всякакви рамки, суперсекретна мисия да спасят света. 

 

 

Режисьор на Операция Форчън: Троянски кон е Гай Ричи (Гепи, Шерлок Холмс, Мъжът от U.N.C.L.E.), който е и сценарист, заедно с Айвън Аткинсън и Марн Дейвис (Човек на гнева). В ролите са Джейсън Стейтъм, Обри Плаза, Джош Хартнет, Кари Елуис, Бъгзи Малоун, Хю Грант и др. 

А тук можеш да участваш за страхотни кинонагради от филма:

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ