Хенри Кавил се сбогува с колегите си от The Witcher в емоционален клип

19.06.2023, 10:42

Вече няма да е същото!

   
 
Хенри Кавил се сбогува с колегите си от The Witcher в емоционален клип
Източник: YouTube/Netflix

Промоционалният трейлър фестивал на Netflix TUDUM се проведе в Бразилия през уикенда. Членовете на актьорския състав на The Witcher Хенри Кавил, Фрея Алън, Аня Чалотра и Джоуи Батей намекнаха за това, което предстои в Сезон 3, след което се обърнаха към слона на арената.

Джоуи Бейти, който играе Jaskier,попита Кавил какво е усещането да снима последния си сезон в сериала.

 "Благодаря много на всички. Благодаря ти. Наистина чувствам любовта и аз също ви обичам. Чудесно е да съм тук. Всъщност просто искам да говоря за моите колеги тук, защото отново беше такова удоволствие и чест да работя с вас. Вие, момчета, внасяте толкова много нюанси и детайли в тези герои, които често са изложени на риск да бъдат прекалено опростени, а това, което сте направили с героите, включва работа, грижа и усилия. И повярвайте ми, работата с вас беше най-голямото удоволствие. Така че [аз] просто искам да кажа, че ще ми липсвате. много ще ми липсвате.", заяви кавил в емцоналната си реч.

Сезон 3 на "The Witcher" ще бъде издаден в 2 тома; първият ще дебютира на 29 юни, а вторият на 27 юли. Това ще бъде сбогуването на Кавил. Започвайки от сезон 4, Лиам Хемсуърт ще поеме ролята на Гералт от Ривия в сериала.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ