Кървавият геймплей трейлър на Mortal Kombat 1 показва Kameo бойците в играта

11.06.2023, 12:00

Жестоко!

   
 
Кървавият геймплей трейлър на Mortal Kombat 1 показва Kameo бойците в играта

Разкрит на Summer Game Fest, новият трейлър на "Mortal Kombat 1" показа първия реален поглед върху допълнителните герои и Kameo бойците.

Създателят на "Mortal Kombat" Ед Бун също излезе на сцената след трейлъра, като уточни, че "Mortal Kombat 1" се развива в "нова времева линия", където героите, които сме виждали преди, имат своите истории, разказани по съвсем нов начин.

Kameo бойците се избират по време на избор на герой, след като изберете вашия основен боец и могат да бъдат извикани няколко пъти по време на битка, за да помогнат с едно натискане на бутон. Всеки герой може да се комбинира с всеки Kameo боец, което позволява по-задълбочено персонализиране на наборите от движения и по-интересни възможности за изграждане на комбо. Някои бойци са налични в основния списък (да, можете да комбинирате Sub-Zero със Sub-Zero), докато други са уникални в специален списък. Някои от тях са известни и включват Scorpion, Sub-Zero, Sonya Blade, Kano, Goro, Kung Lao, Stryker и Jackson "Jax" Briggs.

"Mortal Kombat 1" беше обявена миналия месец като част от честването на 30-ата годишнина на играта.

Тя ще включва най-емблематичните герои от франчайза. Ще има Raiden, Liu Kang, Kitana, Johnny Cage. Разширеният трейлър на играта показа, че получаваме и повече от по-новите герои – като Kenshi.

"Mortal Kombat 1" ще стартира на 19 септември за Xbox Series X|S, PlayStation 5, Nintendo Switch и PC, а предварителните поръчки за всички версии са налични от сега. Подобно на предишните игри, Mortal Kombat 1 ще има гост герои, налични като DLC чрез Kombat Pass.



   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ