Звездата от "Stranger Things" Джоузеф Куин вероятно ще се присъедини към спинофа на "Нито звук"

17.11.2022, 10:26

Вече сме нетърпеливи!

   
 
Звездата от "Stranger Things" Джоузеф Куин вероятно ще се присъедини към спинофа на "Нито звук"
Източник: 9GAG

Джоузеф Куин, звездата от най-новия сезон на "Stranger Things", води преговори да се присъедини към носителката на "Оскар" Лупита Нионго в "A Quiet Place: Day One".

Филмът е спиноф на "Нито звук", който през 2018 г. стана безапелацинен хит, създаден от режисьора Джон Красински. Той спечели 340,9 милиона долара при бюджет от 17 милиона долара. Режисираният от Красински "Нито звук: Част 2" последва през 2021 г. и спечели 297,3 милиона долара.

Майкъл Сарноски, който стана топ режисьор след заснемането на "Pig" на Никълъс Кейдж, ще режисира спинофа по оригинална идея на Красински. Историята се пази в тайна, а филмът трябва да излезе на 8 март 2024 г.

Според The ​​Hollywood Reporter, в допълнение към този филм, третата част от основната филмова поредица "Нито звук" е в процес на работа и е определена за 2025 г.

Куин спечели възторжени отзиви за ролята си на металистт на име Еди Мънсън в четвъртия сезон на "Stranger Things". Същевременно можем да видим красивата Лупита Нионг'о в хитовата нова част "Черната пантера: Уаланда завинаги".


 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ