Тоби Магуайър казва, че „Спайдър-мен: Няма път към дома“ е съживил интереса му към актьорството

09.08.2023, 14:00

Оригиналът!

   
 
Тоби Магуайър казва, че „Спайдър-мен: Няма път към дома“ е съживил интереса му към актьорството
Източник: IMDB

Тоби Магуайър повтори ролята си на Питър Паркър/Спайдър-мен в "Спайдър-мен: Няма път към дома" от 2021 г. и зарадва много фенове с това. В "Spider-Man: No Way Home – The Art of the Movie book", Магуайър говори за това какво е да играеш отново ролята на супергерой. Той също така обсъди какво е да работиш заедно с двамата си наследници.

Преди "Няма път към дома", Спайдърменът на Магуайър беше видян за последен път в "Спайдърмен 3" от 2007 г. Въпреки че беше изминало повече от десетилетие, откакто Магуайър изигра героя, той беше готов да се завърне в "Няма път към дома".

"Когато ми се обадиха първоначално... си казах: "Най-накрая!" Просто се чувствам благодарен - бях наистина отворен веднага да дойда да направя това. Не без нерви! Но да се появиш с талантливи, креативни хора и да играете заедно – това е просто "да".", казва той.

Освен в "Няма път към дома", Питър Паркър, изигран от Магуайър се появи и в анимационния "Spider-Man: Across the Spider-Verse". Кадри с него от "Спайдърмен" от 2002 г. бяха показани, когато Мигел О'Хара (Оскар Исак) обясняваше каноничните събития на Майлс Моралес (Шамейк Мур). Сцената включваше и кадри от Спайдърмен на Гарфийлд от "Невероятният Спайдърмен" от 2012 г.

Въпреки че не е известно какъв ще бъде следващият актьорски проект на Магуайър, има някои фенове на Marvel, които се надяват, че Sony ще даде зелена светлина за "Spider-Man 4", който първоначално се разработваше между 2007 и 2010 г. Томас Хейдън Чърч – който изигра Флинт Марко /Sandman в "Spider-Man 3" и "Няма път към дома" –наскоро разкри , че е "чул слухове… че Сам Рейми ще направи друг [филм за Спайдърмен] с Тоби", изразявайки интерес към кампания "за може би поне да направя епизодична роля" в потенциалното продължение. Понастоящем обаче Sony и Marvel обявиха едва четвърти воден от Холанд филм "Спайдърмен".

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ