Римейкът на „The Toxic Avenger“ разкрива първи поглед към злодея на Илайджа Ууд и героя на Питър Динклидж

21.09.2023, 12:00

Вълнуващо!

   
 
Римейкът на „The Toxic Avenger“ разкрива първи поглед към злодея на Илайджа Ууд и героя на Питър Динклидж
Източник: 9GAG

Екипът на "The Toxic Avenger" ни предостави първи поглед към продукцията, показвайки актьорския състав на предстоящия римейк.

"The Toxic Avenger" е римейк на нискобюджетната култова класика от 1984 г. за чистач, който се превръща в мускулест супергерой, след като пада във варел с токсични отпадъци.

Илайджа Ууд играе злодей на име Фриц Гарбингер с почернели зъби, черни очи и дълга коса, поникващи от предимно плешивата му кожа. Според Entertainment Weekly, сценаристът и режисьор Мейкън Блеър обяснява, че появата на Ууд във филма е "нещо като Riff Raff от 'The Rocky Horror Picture Show' и пингвина Дани Де Вито, смесени заедно."

"Визията се появи след дискусии, които проведох с нашите дизайнери и със самия ИлайджаИсках да се чувствам като изпълнение на Питър Селърс, където той просто остава невидим. Идеята е да забравите, че това е Илайджа, когото познавате от Властелинът на пръстените или нещо друго", допълва Блеър.

Продуциран от Legendary Entertainment, филмът е с участието на Питър Динклидж в ролята на портиер на име Winston Gooze, служител на ниско ниво в химическа фабрика.

23833119GAG

Блеър разкрива, че Фриц е брат на корпоративния сюзерен Боб Гарбингер - герой, който режисьорът описва като в "формата на Лекс Лутър, където те имат всички пари и ресурси на свое разположение, но той е просто един вид бедствие." Персонажът на Ууд е "породата на семейството, докато по-големият му брат е златен бог. Така че това е тяхната динамика", добавя Блеър. "Той е един вид поддръжник в тази корумпирана компания."

Във филма участват още Джейкъб Трембли, Тейлър Пейдж, Джулия Дейвис и Джони Койн.

Първоначално изображение, публикувано за филма (по-долу), показва само силуета на новия дизайн на Toxie, но не разкрива външния вид в целия му блясък.

23833129GAG

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ