Първи поглед към „Мечо-Пух: Кръв и мед 2“

11.09.2023, 10:00

Точно това чакахме!

   
 
Първи поглед към „Мечо-Пух: Кръв и мед 2“
Източник: IMDB

The Hollywood Reporter ексклузивно разкри първите кадри от "Мечо Пух: Кръв и мед 2", продължението на микробюджетния британски слешър, който предизвика фурор миналата година.

Първата част се превърна в един от най-обсъжданите филми на 2023 г. и спечели 5,2 милиона долара в глобалния боксофис, след като заснемането му струваше под 100 000 долара.

Продължението, което се произвежда в момента, идва с по-голям бюджет, повече убийства и дори звезда, носител на наградата Оливие, номинирана за BAFTA в лицето на Саймън Калоу ("Четири сватби и едно погребение"), който се присъедини към актьорския състав.

"По-големи и по-лоши. Продължението ще включва нови дизайни на същества, нов актьорски състав и висок брой смъртни случаи. Въпреки това, този път Пух и приятели ще напуснат гората от 100 акра, за да пренесат битката си в тихата общност на Ашдаун!", казва сценаристът и режисьор Рис Фрейк-Уотърфийлд пред THR.

Заедно с Калоу, Талула Еванс се присъедини към актьорския състав и ще ръководи филма, с участието на Скот Чембър като Кристофър Робин, Райън Олива като Мечо Пух и Питър ДеСуза-Фейгони като младия Мечо Пух. Калоу играе ролята на герой на име Кавендиш.

Продуцентът Скот Джефри, който самият режисира предстояща нискобюджетна слашър адаптация на Бамби, част от цяла вселена от X-рейтинг версии на любими истории от детството, смята че продължението ще има значително по-висок бюджет, така че Рис наистина може да създаде шокиращ, експлозивен и изпълнен с кръв филм.

Все още не е определена дата за излизане на продължението.


   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ