Първи поглед върху поредицата Godzilla „Monarch: Legacy Of Monsters“

18.08.2023, 10:00

Става страшно!

   
 
Първи поглед върху поредицата Godzilla „Monarch: Legacy Of Monsters“
Източник: IMDB

Apple предостави на феновете първи поглед към своят сериал Godzilla, озаглавена "Monarch: Legacy of Monsters", която показва разяреното лице на легендарното чудовище.

Сериалът ще се състои от 10 епизода и изглежда, че се развива след като филмът за Годзила от 2014 г. остави Сан Франциско в катастрофално състояние, както и през 50-те години на миналия век след ранните дни на мистериозната група Monarch.

2382773IMDB

Описанието на сериала гласи:

След гръмотевичната битка между Годзила и титаните, която изравни Сан Франциско и шокиращото разкритие, че чудовищата са реални, Monarch: Legacy of Monsters проследява двама братя и сестри, които следват стъпките на баща си, за да разкрият връзката на семейството им с тайната организация, известна като Monarch.

Уликите ги водят в света на чудовищата и в крайна сметка в заешката дупка до армейския офицер Лий Шоу (изигран от Кърт Ръсел и Уайът Ръсел), действието се развива през 50-те години на миналия век и половин век по-късно, когато Монарх е заплашен от това, което Шоу знае. Драматичната сага – обхващаща три поколения – разкрива заровени тайни и начините, по които епичните, разтърсващи света събития могат да отекнат в живота ни.

2382774IMDB

Сериалът е разработен съвместно от Крис Блек и Мат Фракшън. Актьорският състав включва Анна Савай, Киърси Клемънс, Рен Ватабе, Мари Ямамото, Андерс Холм, Джо Типет и Елиза Ласовски.

Датата на излизане все още не е обявена.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ