Простотия на годината: Готви се филм за „Skibidi Toilet“

25.07.2024, 12:06

Това вече е дъното!

   
 
Простотия на годината: Готви се филм за „Skibidi Toilet“

Майкъл Бей сега разработва филмов и телевизионен франчайз, базиран на "Skibidi Toilet".

"Skibidi Toilet" започна като късометражен комедиен филм от февруари 2023 г. от Алексей Герасимов в неговия YouTube канал DaFuq!?Boom!, където избухва война между тоалетни с човешки глави и човекоподобни герои, които имат електронни устройства вместо глави. Първият кратък филм стана вирусен и оттогава се превърна в меме, който обиколи интернет и стана особено популярен в Generation Alpha.

Според Variety в техния подкаст Strictly Business, Bay сега работи върху филмов и телевизионен франчайз, базиран на "Skibidi Toilet". IP ще бъде разработен от Бей заедно с президента на Paramount Pictures Адам Гудман. Според Гудман проектите, свързани със "Skibidi Toilet", са "в процес на разговори", но "най-ранните разговори" както за филма, така и за телевизионния край на нещата. Гудман отбеляза, че той и екипът му са работили с Герасимов.
 "В момента сме абсолютно в разговори, както от страна на телевизията, така и в най-ранните разговори в момента от страна на филма. Но това не е всичко, край на всичко за нас. Той изгражда нещо, което може да бъде следващият "Трансформърс" или може да бъде вселена на Marvel", казва той.

Макар да не уточнява никакви конкретни студиа или организации, с които е в дискусии, Гудман каза, че те се забавляват с мисълта за хибридна анимационна/екшън версия на "Skibidi", която той оприличи стилистично на "John Wick" и "District 9". филми.

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ