„Halo“ е отменен след два сезона в Paramount+

20.07.2024, 12:00

Жалко!

   
 
„Halo“ е отменен след два сезона в Paramount+

Paramount+ спира телевизионния сериал Halo, отменяйки адаптацията на видеоигрите след два сезона.

"Ние сме изключително горди от тази амбициозна поредица и бихме искали да благодарим на нашите партньори в Xbox, 343 Industries и Amblin Television, заедно с шоуръннера и изпълнителен продуцент Дейвид Винер, неговите колеги изпълнителни продуценти, целия актьорски състав, воден от Пабло Шрайбер като Master Chief и невероятен екип за цялата им изключителна работа. Пожелаваме на всички всичко най-добро за напред", казват от Paramount+ в изявление до THR.

В сезон 2 на "Halo" главният шеф Джон-117 води своя екип от елитни спартанци срещу извънземната заплаха, известна като Завета. В резултат на шокиращо събитие на пуста планета, Джон не може да се отърси от усещането, че войната му е на път да се промени и рискува всичко, за да докаже това, което никой друг няма да повярва – че Съглашението се готви да атакува най-голямата крепост на човечеството. С галактиката на ръба, Джон тръгва на пътешествие, за да намери ключа към спасението на човечеството или неговото изчезване – Ореола.

Водена от шоурънъра и изпълнителен продуцент Дейвид Винер ("Brave New World" ), поредицата се развива във вселената, която за първи път дебютира през 2001 г. с пускането на първата игра Halo на Xbox , драматизирайки епичен конфликт от 26-ти век между човечеството и извънземна заплаха известен като Завета.

В Halo участват Пабло Шрайбер ("Американски богове") като Master Chief, Spartan-117 и Наташа МакЕлхоун ("Californication") като д-р Халси, които и двамата служат като продуценти този сезон. Допълнителни завръщащи се членове на актьорския състав включват Джен Тейлър (поредица от игри Halo, RWBY) като Кортана, Боким Уудбайн ("Фарго"), Шабана Азми ("Огън"), Наташа Кълзак ("Вещерът"), Олив Грей ("Разследвания на полулуна" ), Йерин Ха ("Reef Break"), Бентли Калу ("Отмъстителите: Ерата на Ултрон"), Кейт Кенеди ("Катастрофа"), Чарли Мърфи ("Peaky Blinders") и Дани Сапани ("Penny Dreadful").

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ