Помниш ли Digimon? Превръщат легендарното аниме във филм!

01.08.2023, 12:00

Виж новия трейлър!

   
 
Помниш ли Digimon? Превръщат легендарното аниме във филм!

"Digimon Adventure 02 The Beginning" разкри нов трейлър и визуален плакат по време на събитието "Digi Fes 2023". Видеото включва оригиналната начална тематична песен на Digimon Adventure 02 "Target ~Akai Shōgeki~" от Kouji Wada.

Ето официалния синопсис:

Тайната зад раждането на "DigiDestined" вече е разкрита. Това се случва през 2012 г., десет години след приключенията между Odaiba и дигиталния свят. Въпреки че са поели по собствения си път, Daisuke и другите "DigiDestined" и техният партньор Digimon все още са свързани от една и съща връзка. Тогава един ден гигантска Дигитама внезапно се появява в небето над Токийската кула, изпращайки съобщение до света.

"Нека всеки в света има приятели. Нека всеки има един Digimon." Докато светът гледа, млад мъж на име Lui Ohwada се появява пред Daisuke и приятелите му с кракнат DIGIVICE. Зад раждането на "the DigiDestined" стои единственото скрито желание на Луи... Когато миналото и настоящето се свържат, се отприщва най-голямата криза в историята на Digimon. Какъв път ще изберат Дайсуке и екипът на "02"? Още веднъж, DigiDestined се мобилизират, този път като възрастни!

Филмът ще включва главната роля Дайсуке Мотомия (Дейвис Мотомия на английски) и други главни герои на по 20 години.

 

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ