"Наруто" на 20 години: Ще има ли нови епизоди?

24.07.2023, 12:00

Детството ни се завръща!

   
 
"Наруто" на 20 години: Ще има ли нови епизоди?

"Наруто" празнува 20-ата годишнина от дебюта на оригиналното аниме и беше пуснат нов плакат, който отпразнува голямото завръщане на анимето с нови епизоди тази есен.

Също така беше обявено, че FLOW ще изпълни началната и крайната песен за четирите "чисто нови" епизода. Според Anime News Network началната тема ще бъде версия за 20-годишнината на песента на групата "GO!!!", а крайната тема ще бъде кавър на песента "Viva Rock" на ORANGE RANGE.

Въпреки че все още не е разкрит конкретен синопсис на историята за новите епизоди, премиерата им ще бъде на 3 септември и ще се излъчва всяка седмица в продължение на четири последователни седмици.

Според Comic Natalie, специален концерт, наречен Naruto The Live, ще се проведе в Makuhari Messe в Япония на 2 и 3 септември. Съставът ще включва седем групи, които са изпълнили някои от саундтраците за популярното аниме, включително Ikimonogatari, KANA-BOON, CHiCO, Anly и ORANGE RANGE. Джунко Такеучи и Нориаки Сугияма, съответните гласови актьори на главния герой Наруто Узумаки и неговия съперник Сасуке Учиха, ще бъдат домакини на събитието. Общите входни билети за Naruto The Live вече са в продажба.

Масаши Кишимото за първи път публикува своята манга "Наруто" в Weekly Shōnen Jump на Shueisha през 1999 г., като заключителната глава се появява в списанието през 2014 г.

Франчайзът "Наруто" включва множество телевизионни анимета, аниме филми и оригинално видео аниме. Телевизионното аниме "Наруто" се излъчваше от 2002 до 2007 г. Премиерата на аниме продължението "Наруто: Shippūden" беше през 2007 г. и приключи през 2017 г.



   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ