Отваряме вратите на мистерията „Почукването“ от 3 февруари само в кината

08.01.2023, 14:00

Кое ще спасите – семейството си или човечеството?

   
 
Отваряме вратите на мистерията „Почукването“ от 3 февруари само в кината

На 3 февруари, само в кината, отговаряме на Почукването – най-новата смразяваща мистерия от майстора на страховити истории М. Найт Шамалан (Шесто чувство, На парчета, В капана на времето). Филмът ще ни отведе на напрегнато кинопътешествие до края на света, където ще се изправим пред немислима морална дилема – да спасим собственото си семейство или да спасим човечеството. Направете своя избор! 

Почукването разказва за малко момиче и нейните родители, които отиват на почивка в отдалечена хижа, дълбоко в горите на Ню Хемпшир. Скоро на вратата се почуква и идиличната им ваканция е прекъсната от четирима въоръжени непознати, които ги взимат за заложници и ги поставят пред ужасяващ избор, от който, според тях, зависи съдбата на човечеството. С ограничен контакт с външния свят, семейството трябва да вземе решение в какво да вярва, преди всичко да бъде загубено. 

Новият трейлър на Почукването ни потапя още по-дълбоко в изключително напрегнатата атмосфера на филма, като открехва още мъничко вратите към историята, разкривайки невъобразимото естество на това, което трябва да направят главните герои – първо, дали да повярват на непознатите и второ, да изпълнят каквото смятат за редно.

С Почукването М. Найт Шамалан ни предлага ново, изпъващо нервите, изобилстващо от осезаемо напрежение кинопреживяване, което руши жанровите клишета и ни отвежда в нови територии на трилъра, където страховитото приема неочаквани, но не по-малко ужасяващи форми. 

Освен режисьор на Почукването, М. Найт Шамалан е и сценарист, наравно с Майкъл Шърман и Стив Дезмънд, по романа The Cabin at the End of the World на Пол Трембли. В ролите са Джонатан Гроф, Бен Олдрич, Дейв Батиста, Рупърт Гринт, Кристен Чуи, Аби Куин, Ники Амука-Бърд и др.

Направете своя избор с Почукването на 3 февруари само в кината.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ