Остин Бътлър преследва Тимъти Шаламе в нов трейлър на „Дюн 2“

01.07.2023, 12:00

Това трябва да се види!

   
 
Остин Бътлър преследва Тимъти Шаламе в нов трейлър на „Дюн 2“
Източник: Youtube
Warner Bros. и Legendary пуснаха нов трейлър за "Дюн: Част 2", който дава по-добър поглед върху новите герои, изиграни от Остин Бътлър, Флорънс Пю, Кристофър Уокън и завръщащите се звезди Тимъти Шаламе и Зендая.
Видеото показва Пол Атридес (Шаламе), който убеждава Чани (Зендая), Стилгар (Хавиер Бардем) и Фремените да се присъединят към него в битката с Харконените, които унищожават семейството му и убиват баща му в първия филм.

Той също така показва повторното съюзяване на Пол с Гърни Халек (Джош Бролин), докато Фримен започват да гледат на своя нов съюзник като на пророк. Чани и Пол изглежда се влюбват, докато императорът на галактиката (Кристофър Уокън) привлича Фейд-Раута Харконен от 31-годишния Бътлър да се отърве от Пол, преди той и Фремен да си върнат Аракис.

Голяма битка бушува из цялата пустинна планета и трейлърът завършва с това, че Пол се обявява за "херцог на Аракис" — и намеква за дуел между него и Фейд-Раута.

"Дюн: Част втора" е част от адаптацията на Вилнюев по романите "Дюн" на автора Франк Хърбърт; продължението се очаква да завърши адаптирането на сюжета на оригиналния роман от 1965 г.
   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ