Нов трейлър на "Джон Уик" - предистория "The Continental" акцентира върху злодея на Мел Гибсън

10.08.2023, 10:11

Звучи завладяващо!

   
 
Нов трейлър на "Джон Уик" - предистория "The Continental" акцентира върху злодея на Мел Гибсън
Източник: Youtube

Peacock пусна нов трейлър за "The Continental: From the World of John Wick".

Предстоящата поредица от предистории ще се фокусира върху Уинстън, близък приятел и спътник на Джон Уик, по време на годините на неговото формиране. Ще се задълбочи в пътуването на Уинстън, докато той се утвърждава като собственик на хотел Continental през 70-те години на миналия век, убежище, обслужващо убийци, търсещи убежище.

 Разкривайки произхода на това скандално заведение, телевизионният сериал ще проследи Уинстън, докато се оказва заплетен в предизвикателно затруднение, което го принуждава да се изправи срещу миналото, от което е копнеел да избяга.

Сериалът е с участието на Мел Гибсън като Кормак, криминален бос, както и Айомиде Адегун и Колин Уудъл, които играят по-млади версии на Харон и Уинстън Скот – портиерът и собственик на хотел Continental в Ню Йорк – в сериала "Джон Уик". Според Collider, Кормак се нуждае от помощта на Уинстън, за да извади нещо, откраднато от него, не по-малко от собствения брат на Уинстън и Уинстън решава, че най-добрият начин на действие е да гарантира, че Кормак ще напусне хотела за постоянно.

Към тях се присъединяват Миша Прада като детектив KD от NYPD, Джеръми Боб като Мейхю, Джесика Алън като Лу, Хюбърт Пойнт-Дю Жур като Майлс, Нхунг Кейт като Йен и Бен Робсън като Франки, по-големият брат на Уинстън.

"The Continental" е написан от Грег Кулидж, Кърк Уорд и Шон Симънс. Албърт Хюз режисира епизоди едно и три, докато Шарлот Брандстром се включва в епизод две. Режисьорът на филмовата поредица "Джон Уик" Чад Стахелски служи като изпълнителен продуцент.


 

Това е само един спин-оф от света на Уик, който ще бъде пуснат скоро. Феновете също могат да очакват още гун-фу хаос с премиерата на "Балерина" на 7 юни 2024 г. Режисиран от Лен Уайзман, този филм ще се задълбочи в събитията, които се случват между третата и четвъртата част от филмовата поредица "Джон Уик". "Балерина" ще включва невероятната Ана де Армас в главната роля на Руни.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ