Amazon oбяви работа по нов сериал от франчайза Tomb Raider

31.01.2023, 16:00

И нов филм!

   
 
Amazon oбяви работа по нов сериал от франчайза Tomb Raider
Източник: screenrant.com

Фийби Уолър-Бридж създава телевизионна адаптация за дългогодишния франчайз Tomb Raider на Crystal Dynamics за Prime Video.

Проектът все още е в ранен етап на развитие и все още не е ясно оя актриса ще се превъплъти в ролята на Лара Крофт. Рестартирането на Tomb Raider в Amazon може да разкаже оригинална история или пък да се придържа към рестартирането на филма от 2018 г.

Стриймърът планира също да добави филм Tomb Raider към микса. Това ще бъде първият филм от 2018 г., който бе с участието на Алисия Викандер и Уолтън Гогинс и идва, след като правата за филма на Tomb Raider  станаха обект на спорове миналата година. Твърди се, че този филм е част от по-големи планове на Amazon за създаване на взаимосвързана вселена на Tomb Raider.

Сюжетната линия на филма ще се сърже с тази на серила като и двете ще бъдат доразвити в предстоящия Tomb Raider - игра от Crystal Dynamics, която Amazon планира да пусне за компютри и конзоли. Вероятно е и бъдещите игри от Crystal Dynamics или от други студиа, да бъдат свързани в тази вселена.


   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ