Лиъм Хемсуърт ще поеме главната роля в The Witcher на мястото на Хенри Кавил

31.10.2022, 14:00

Феновете не са особено доволни!

   
 
Лиъм Хемсуърт ще поеме главната роля в The Witcher на мястото на Хенри Кавил
Източник: imdb.com

The Witcher на Netflix официално ще се завърне за четвърти сезон, но ще го направи с нов Гералт от Ривия, тъй като Лиъм Хемсуърт ще замести Хенри Кавил след сезон 3. Продукцията приветства официално актьора в семейството на The Witcher в Twitter.

"Изживяването ми в роляна на Гералт от Ривия беше изпълнено както с чудовища, така и с приключения и уви, ще оставя медальона и мечовете си за Сезон 4. Вместо мен, фантастичният г-н Лиам Хемсуърт ще поеме мантията на Белия Вълк. Както при най-великите литературни герои, предавам факела с благоговение за времето, прекарано във въплъщението на Гералт и ентусиазъм да видя как Лиъм гледа на този богат на нюанси човек. Лиъм, добри господине, този герой има такава прекрасна дълбочина, наслаждавай се да се гмурни, за да видиш какво можеш да намериш.", каза Кавил в своето изявление.

"Като фен на Witcher съм развълнуван относно възможността да играя Гералт от Ривия. Хенри Кавил беше невероятен Гералт и за мен е чест, че той ми подаде юздите и ми позволи да поема остриетата на Белия вълк за следващата глава от неговото приключение.", заяви Хемсуърт от своя страна.

Според Forbes, има теория, че зад кулисите на продукцията се е разиграла драма, която може би е била допълнителен мотиватор за Хенри да напусне, не само заради предстоящите му ангажименти в "Супермен". В минали интервюта Кавил посочва, че наистина е искал сериалът да се доближава до книгите повече, отколкото е бил.

"Ставайки част от това, исках героят да има по-близка връзка с образа му в книгите, за да звучи по-интелектуално, по-философски и да има и емоционална страна, вместо просто да бъде сърдит снежен човек.", споделя Кавил в интервю.

Промяната в главната роля бе приета зле от много от феновете на сериала, които изразиха мнението си в социалните мрежи. Някои зрители дори заплашиха да бойкотират The Witcher в резултат на това.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ