Пазителите на галактиката отвличат Кевин Бейкън в специален коледен епизод

26.10.2022, 10:15

Нас няма ли да отвлекат?

   
 
Пазителите на галактиката отвличат Кевин Бейкън в специален коледен епизод
Източник: Marvel Entertainment

Marvel Studios ни дадоха възможност да надникнем в процеса на създаване на "The Guardians of the Galaxy Holiday Special", който ще бъде пуснат на 25 ноември.

В трейлъра звездният лорд на Крис Прат не усеща коледния дух, откакто е загубил любовта на живота си Гамора (Зоуи Салданя) по време на "Отмъстителите: Краят". За да го развеселят, Пазителите пътуват до Земята, за да му вземат перфектния коледен подарък – холивудската звезда Кевин Бейкън.

Дракс (Дейв Баутиста) и Мантис (Пом Клементиеф) отиват в дома му в Холивуд, който е декориран с коледна украса и интелигентна система за сигурност на дома. Те нахлуват в къщата на Бейкън и актьорът, който не е непознат за продукциите за супергерои след появата си в "X-Men: First Class", тръгва с тях.

Трикратният режисьор на "Пазителите" Джеймс Гън също е начело на този празничен епизод. Според Variety той е работил преди това с Бейкън по неговата комедия от 2010 г. със заглавие "Super".

"The Guardians of the Galaxy Holiday Special" ще бъде достъпен в Disney+ на 25 ноември. Междувременно филмът "Guardians of the Galaxy Vol. 3' ще излезе по кината в началото на май 2023 г.

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ