Конър Макгрегър може да участва в новия сезон на "Game of Thrones"

06.12.2016, 15:45

Всичко е възможно за най-голямата звезда на UFC

   
 
Конър Макгрегър може да участва в новия сезон на "Game of Thrones"

С типичния си ирландски буен нрав и безспорните си умения, Конър Макгрегър заслужено е най-голямата звезда на бойните спортове през последните години. След като стана първият боец в историята на UFC, който едновременно държеше две титли в две различни категории - лека и перо (впоследствие втората му бе отнета, тъй като не я защити в срок), Макгрегър не спира да търси нови предизвикателства навсякъде.

В света на бойните спортове усилено продължава да се говори за легендарен боксов мач срещу непобедения Флойд Мейуедър, а извън него е дори по-интересно. По-рано през годината Макгрегър получи роля в играта "Call of Duty: Infinite Warfare", а сега той е бил потърсен от HBO за да включи в някой от последните 2 сезона на хитовия сериал "Game of Thrones", съобщава Belfast Live.

Не е ясно каква роля ще изпълнява 28-годишният ирландец (макар че можем да си представим), но участието му изглежда сигурно, тъй като се е оказало, че един от режисьорите на продукцията е голям фен на UFC. 

Вижте видео от спаринга на Макгрегър с гиганта Хафтор Бьорнсон, който изпълнява ролята на Планината в сериала. Можем само да се надяваме да видим здрава битка между тяк и в света на Джордж Р. Р. Мартин.

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ