Киану Рийвс моли екипа на "Джон Уик" да го убие "окончателно" в част 4

19.09.2023, 10:00

Писнало му е на човека!

   
 
Киану Рийвс моли екипа на "Джон Уик" да го убие "окончателно" в част 4
Източник: IMDB

На Киану Рийвс тотално му е писнало в края на снимките на екшъна "Джон Уик 4" и според източници е помолил продуцента на франчайза Базил Иваник да остави героя да умре.

"След 2-ри, 3-ти и 4-ти филм, правенето на тези филми е толкова изтощително и унищожава Киану, физически и емоционално. Накрая той винаги казва: "Не мога да направя това отново" и ние се съгласяваме с него. Той каза: "Искам да бъда окончателно убит в края на този филм."", споделя Иваник.

"Джон Уик 4" завърши с предполагаемата смърт на Джон, след като се състезаваше в дуел, за да се освободи от Високата маса. Джон е прострелян в третия рунд на дуела и привидно умира на стъпалата на базиликата Сакре Кьор, докато му се явява покойната му съпруга Хелън. След това филмът преминава към последна сцена на Уинстън (Иън Макшейн) и Краля на Бауъри (Лорънс Фишбърн), които посещават гроба на Джон.

В интервю за списание Empire по-рано тази година режисьорът Чад Стахелски разкри за първи път, че е заснет и тестван по-конкретен край на екшъна. В тази версия на филма нямаше съмнение, че Джон Уик е оцелял от събитията от дуела.

"Имахме различен край. Всъщност видяхте Джон Уик в края на филма. Така че беше много ясно, че той все още е жив. Публиката, с която тествахме, абсолютно предпочита двусмисления край", казва той.

Междувременно спин-оф сериалът на "Джон Уик", "The Continental", ще бъде излъчен премиерно по Peacock на 22 септември.

 

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ