X-Men на Marvel набира скорост със сценариста на "Игрите на глада" Майкъл Лесли

22.05.2024, 14:00

Звучи обещаващо!

   
 
X-Men на Marvel набира скорост със сценариста на "Игрите на глада" Майкъл Лесли
Източник: 9GAG

Филмът "X-Men" на Marvel Studios набира скорост, тъй като проектът се сдоби със сценарист, съобщи Deadline.

Майкъл Лесли, който е известен с работата си по поредицата "The Little Drummer Girl" и скорошната предистория "The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes", преговаря за написването на новия филм, фокусиран върху емблематичния филм на Marvel Comics мутантски екип, потвърди The Hollywood Reporter. Понастоящем продукцията няма дата на пускане или официален режисьор.

X-Men остава собственост на Disney след неотдавнашния успех на добре оценения анимационен сериал на Disney+ "X-Men '97". Шоуто е рестартиране на добре споменения "Х-Мен: Анимационният сериал", който стартира през 1992 г.

Екипът прави своя комикс дебют през 1963 г. от създателите Стан Лий и Джак Кърби. Първият игрален филм се появи през 2000 г. с "X-Men" на 20th Century Fox от режисьора Брайън Сингър. Последваха две продължения, като екипът беше рестартиран за филма-предистория от 2011 г. "X-Men: First Class" от режисьора Матю Вон. Рестартираната итерация получи три продължения, като последното беше "Dark Phoenix" от 2019 г.

X-Men е сред героите, които бяха на разположение, за да направят своя дългоочакван дебют в кинематографичната вселена на Marvel поради придобиването на Fox от Disney. В този списък е и колегата от екипа на Marvel Fantastic Four, като студиото ще пусне нов филм на 25 юли 2025 г., включващ звездите Педро Паскал, Ванеса Кърби, Джоузеф Куин и Ебън Мос-Бахрах.

Хю Джакман, който изигра ролята си на опората на Върколак от X-Men във филма от 2000 г., се завръща в ролята си заедно с Райън Рейнолдс в "Deadpool & Wolverine" на Marvel, който тръгва по кината на 26 юли. Джакман също е играл Върколак в трио от самостоятелни филми, които кулминираха с много обичания "Логан" от 2017 г. на режисьора Джеймс Манголд.

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ