Играй с DIV.BG и спечели екшън награди от "Каскадьорът"!

19.04.2024, 00:00

Готов ли си да усетиш адреналина?

   
 
Играй с DIV.BG и спечели екшън награди от "Каскадьорът"!

Вдъхновен от едноименната популярна ТВ поредица от 80-те, Каскадьорът разказва за Колт Сивърс – белязан от битки каскадьор, който година след като излиза от бизнеса, за да се съсредоточи както върху физическото, така и върху психическото си здраве, е призован обратно в служба, когато звезда на високобюджетен филм — режисиран от бившата му изгора Джоди Морено – изчезва безследно.

Докато безмилостният продуцент на продукцията прави всичко възможно да запази изчезването на звездата Том Райдър в тайна от студиото и медиите, Колт изпълнява най-грандиозните и опасни каскади във филма, опитвайки се (с ограничен успех) да спечели отново благоволението на Джоди. Но докато мистерията около изчезналата звезда се задълбочава, Колт ще се окаже впримчен в зловещ криминален заговор, който ще го тласне към ръба на падане, по-опасно от всяка каскада. Какво би могло да се не се обърка?

DIV.BG те предизвиква да разгадаеш мистерията, за да спечелиш екшън награди! Отговори правилно на въпроса и отбележи двама приятели в коментар. Ще зарадваме петима късметлии с награди от Каскадьорът. Двама от вас ще спечелят кинокпмлекти, а още трима ще зарадваме с двойни кинобилети!

На каква мисия изпращат героя на Райън Гослинг във филма "Каскадьорът"?

А) да открие звездата на филма, който е изченал
Б) да открие изчезналото куче на режисьора
В) да убие лошите извънземни, които искат да нападнат Земята

Имате време да участвате от 19.04 до 28.04.2024 г. включително! Победителите ще бъдат обявени на 29.04.2023 г. в сайта на Div.bg, както и в официалната ни Facebook страница.

Каскадьорът скача в кината на 4DX и IMAX от 26 април.


* Играта се организира от сайта DIV.bg, който е част от интернет медийна група "Новините" ЕАД. 

* "Новините" ЕАД се задължава да НЕ предоставя личните Ви данни на трети лица.

* Участието в играта означава, че сте съгласни с Общите правила за ползване на "Новините" ЕАД, както и с официалните правила на играта.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ