Първият трейлър на „Joker: Folie à Deux“ показва лудо влюбените Артър и Харли (ВИДЕО)

10.04.2024, 10:12

Малко остана!

   
 
Първият трейлър на „Joker: Folie à Deux“ показва лудо влюбените Артър и Харли (ВИДЕО)
Източник: Youtube

Warner Bros. пусна първия трейлър за "Joker: Folie à Deux", продължението на хита от 2019 г., който връща Хоакин Финикс към ролята му, спечелила Оскар и си партнира с на Лейди Гага като Харли Куин.

Студиото разкри трейлъра по време на представянето на студиото пред изложителите на CinemaCon в Лас Вегас.

"Joker: Folie à Deux" носи рейтинг R за  "насилие, нецензурен език, сексуалност и пълна голота", според MPA.

Според крайния срок , "Joker: Folie à Deux" е част от DC Elseworlds и не е част от вселената, която Peter Safran и James Gunn изграждат, откакто поеха кормилото на DC Studios.

Тод Филипс се завръща, за да режисира и да напише сценария за продължението, което се представя като драма с музикални елементи, развиващи се в и около Arkham Asylum. Актьорският състав включва още Катрин Кийнър, Брендън Глийсън, Джейкъб Лофланд и Хари Лоути, като Зази Бийц се завръща от първия филм.

"Joker" беше пуснат за първи път през 2019 г. и имаше голям успех сред широката публика. Продукцията се превърна в касов хит, превръщайки се в най-касовия филм с рейтинг R с над 1 милиард долара в световен мащаб. Филмът е номиниран за 11 награди Оскар, включително за най-добър филм, най-добър режисьор и най-добър адаптиран сценарий. Финикс в крайна сметка извоюва победата за най-добро представяне на актьор в главна роля.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ