Играй и спечели кинобилети за филма „Индиана Джоунс и реликвата на съдбата"

30.06.2023, 00:00

Една легенда се завръща!

   
 
Играй и спечели кинобилети за филма „Индиана Джоунс и реликвата на съдбата"

Действието на Индиана Джоунс и реликвата на съдбата се развива през 1969 година, когато космическата надпревара достига точката си на кипене. Известният археолог и приключенец Индиана Джоунс (Харисън Форд) е разтревожен, след като Американското правителство вербува бивши врагове от Втората световна война, в отчаян опит да изпревари Съветския съюз. Един от тях е Волер – бивш нацист и настоящ член на НАСА, който е замесен в програмата за кацането на Луната и е твърдо решен да прекрои света, както на него му изнася. Но не и ако зависи от Инди – той се впуска в шеметна надпревара с времето, за да попречи на нацистите, а единствената (съмнителна) помощ, на която може да разчита, е на своята кръщелница Хелена (Уолър-Бридж).

2382023

Сега е време да поемеш по пътя на приключението с DIV.BG и да участваш в надпревара за страхотни кинонагради. Отговори правилно на въпроса и отбележи двама приятели в коментар. Двама късметлии ще спечелят по един двоен билет за Индиана Джоунс и реликвата на съдбата:

А ето го и въпроса:

Кой е актьорът, изиграл ролята на Волер, който е основен враг на Индиана Джоунс във филма?

А) Мани Мастерсън

Б) Дон Майкълс

В) Мадс Микелсен

Имаш време да участваш от 30.06 до 09.07.2023 г. включително! Победителите ще бъдат обявени на 10.07.2023 г. в сайта на Div.bg, както и в официалната ни Facebook страница.

 

 

Откриваме Индиана Джоунс и реликвата на съдбата само в кината, 4DX и IMAX, в дублирана и субтитрирана версия.

* Играта се организира от сайта Div.bg, който е част от интернет медийна група "Новините" ЕАД

* "Новините" ЕАД се задължава да НЕ предоставя личните Ви данни на трети лица.

* Участието в играта означава, че сте съгласни с Общите правила за ползване на "Новините" ЕАД, както и с официалните правила на играта.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ