Джейсън Момоа язди гигантско морско конче в първия тийзър на „Аквамен и изгубеното кралство“ (ВИДЕО)

11.09.2023, 14:00

Брутално!

   
 
Джейсън Момоа язди гигантско морско конче в първия тийзър на „Аквамен и изгубеното кралство“ (ВИДЕО)
Източник: Youtube
Warner Bros. Discovery и DC пуснаха първия тийзър трейлър за "Аквамен и изгубеното кралство". Тийзърът посочва, че пълният трейлър ще бъде пуснат в четвъртък (14 септември). 

Официалният синопсис гласи:

 След като не успя да победи Аквамен първия път, Черната Манта, все още воден от необходимостта да отмъсти за смъртта на баща си, няма да се спре пред нищо, за да свали Аквамен веднъж завинаги. Този път Черната Манта е по-страшен от всякога, владеещ силата на митичния Черен тризъбец, който отприщва древна и злобна сила. За да го победи, Аквамен ще се обърне към затворения си брат Орм, бившия крал на Атлантида, за да сключи невероятен съюз. Заедно те трябва да загърбят различията си, за да защитят своето кралство и да спасят семейството на Аквамен и света от необратимо унищожение.

Джейсън Момоа е в ролята на Аквамен, както и Патрик Уилсън като Орм, Амбър Хърд като Мера, Яхя Абдул-Матин II като Черната манта, Никол Кидман като Атланта, Долф Лундгрен като крал Нерей и Рандъл Парк като д-р Стивън Шин. Джеймс Уан режисира сценария на Дейвид Лесли Джонсън-Макголдрик.

"Аквамен и изгубеното кралство" излиза на 20 декември.

 

 

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ