Джейсън Момоа се е появил пиян на снимачната площадка на „Аквамен 2“, облечен като Джони Деп?

11.10.2023, 10:45

Тежко ѝ на Амбър Хърд!

   
 
Джейсън Момоа се е появил пиян на снимачната площадка на „Аквамен 2“, облечен като Джони Деп?
Източник: FakesForge/X

Според Variety Джейсън Момоа усилено се опитва да уволни Амбър Хърд от продължението на DC.

Според доклада, в същия ден, когато трейлърът на "Аквамен и изгубеното кралство" излезе, редица граждани са платили, за да получат документи от процеса за клевета срещу Джони Деп-Хърд и след това са ги публикували онлайн. Сред тези бележки има описания от правен бележник от терапевта на Хърд, на Момоа, който се появява пиян на снимачната площадка, облечен като Деп, тъй като актьорът очевидно се е опитвал да накара Хърд да бъде уволнена.

Според Variety, Хърд пуснала обвиненията още през 2021 г. по време на своите терапевтични сесии. 

"Джейсън каза, че иска да ме уволнят. Джейсън пиян — закъсня на снимачната площадка. Обличаше се като Джони. С всички пръстени", гласят бележките с актрисата, в която се твърди, че Момоа се облича като бившия ѝ съпруг като начин да я травмира.

На друго място тя казала на терапевта си д-р Доун Хюз, че Момоа се появил на снимачната площадка в нетрезво състояние и твърди, че нарочно се опитва да я уволни от филма.

Хърд обаче не е уволнена и това се дължи на Илън Мъск. Докладът на Variety твърди, че бившето гадже на Хърд е накарало един от неговите адвокати да изпрати писмо о Warner Bros., заплашващо да изгори къщата ѝ, което е накарало WB да отстъпи и да върне Хърд за "Изгубеното кралство".

Продукцията на "Аквамен и изгубеното кралство" струва 215 милиона долара. Тръгва по кината в края на декември.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ